Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑ: ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝTΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΤΑΒΙΑ: ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ  - ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΜΟΚ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ:  ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ  ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ.  • ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ (ΓΚΑΓΚΑΣ - ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ - ΑΛΕΞΙΟΥ)
  • Χ. ΜΑΖΗ  - ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ - κατά την γνώμη μας - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ  ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ - ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ, ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ.
  • Θ.  ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ:ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ. ΣΕ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΝ Φ.Η.Χ. (δεν γίνεται αυτό γιατρέ, μην σε παραμυθιάζουν με τις αναμορφώσεις. Τα έσοδα ΚΛΕΙΝΟΥΝ με τον προϋπολογισμό).
  •  ΤΖΟΥΡΑΣ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΙΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.  ΛΕΥΚΟ.


ΡΟΥΣΣΟΣ - Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ  ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΙΑ.
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ! 
ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΙΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 20 ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ, αλλιώς δεν γίνεται.

Και αν θέλει να φτιάξει τις παιδικές χαρές πρέπει να τις φτιάξει ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ. ¨Εχει μπερδέψει το τι είναι "κατάτμηση" ο δήμαρχος από τις πολλές φορές που έχει πει ανακρίβειες στο παρελθόν για τους άλλους.

ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ  ή ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΥΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.(πολύ φωνάζεις ρε Λούλα και μετά την λες στον άλλο ότι φωνάζει .... Τα αυτιά μας....)

ΤΕΛΟΣ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *