Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

Γ,Γ,: ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ;

Το Ιωάννης Καποδίστριας"

Κέρκυρα: «ΟΧΙ» στην ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων (χα χα χου χα). Αυτό καταλάβανε κάποιοι.
Βάσει των αποτελεσμάτων ψήφισαν 6.426 πολίτες των Ιονίων Νήσων, που ήταν εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, εκ των οποίων “ΝΑΙ” στην πρόταση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ενάντια στην παραχώρηση των αεροδρομίων ψήφισαν 4.887, ποσοστό 76,05% και “ΟΧΙ” ψήφισαν 1.539 πολίτες, ποσοστό 23,95%.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη διεξαγωγή του ηλεκτρονικού δημοψηφίσματος και του αποτελέσματός του δήλωσε ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος. “Διαθέτουμε πλέον την πιο αξιόπιστη καταγραφή της άποψης των πολιτών. …..

Ας δούμε τώρα και τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών τον Μάιο του 2014.   Ψήφισαν περίπου 120.000 πολίτες.

Ο περιφερειάρχης πήρε την πρώτη Κυριακή 24.500 και την δεύτερη Κυριακή 63.500 ψήφους.
Και πανηγυρίζει ο Συριζαίος που έπεισε 6.500 πολίτες να ψηφίσουν για τα αεροδρόμια, εκ των οποίων 4.800 (από τους 120.000 στα Ιόνια) συμφώνησαν μαζί του. Ούτε οι δικοί του, οι κατάδικοί του δεν συμφώνησαν μαζί του, τον γειώσανε, τον «γράψανε».

Να πως είναι η ζωή στο «παράλληλο σύμπαν».

Ερώτηση:
Εδώ ο Σπίρτζης τι κάνει, κλαίει ή γελάει;

ΓΓ
ΣΧΟΛΙΟ Α.Ν. : Διαφωνώ ριζικά με όσα λες και θα τα έκοβα, αλλά είμαι γνωστό καθίκι και να, τα ανεβάζω, για να ξέρουν όλοι ότι υπάρχει και αυτό το είδος του χιούμορ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΩΡΓΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πράσινο Κίνημα: Ο σπουδαίος ρόλος της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς στη ζωή μας

  18 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς Πράσινο Κίνημα: Ο σπουδαίος ρόλος της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς στη ζωή ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις