Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΔΑΣ ΟΤΑ: ΤΕΛΙΚΑ ΖΗΤΑΕΙ ΜΠΛΟΚΑΚΙ



                                              Αθήνα 10 Μάρτη 2016

Για μια ακόμα φορά η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιβεβαιώνει την κοροϊδία του λεγόμενου παράλληλου προγράμματος αφού από την μια δίνει παράταση στους εργαζόμενους στην καθαριότητα των ΟΤΑ (με ατομικές συμβάσεις έργου και ασφάλιση στο ΙΚΑ) και από την άλλη με εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών θεωρεί ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι με τις συνεχείς παρατάσεις ασκούν πλέον επιχειρηματική δραστηριότητα και κατά συνέπεια είναι υποχρεωμένοι να κάνουν έναρξη στην εφορία και να εκδίδουν τα απαιτούμενα παραστατικά!!!!

Η κυβέρνηση σε ευθεία γραμμή με Κεφάλαιο, Τρόικα, Ε.Ε. και Δημάρχους χτυπούνε όχι μόνο το δικαίωμα στην μόνιμη και σταθερή εργασία αλλά προσπαθούν να ξεζουμίσουν με διάφορα μέσα το πενιχρό εισόδημα των εργαζομένων και την ίδια ώρα να τους αποκλείσουν από κεκτημένα εργασιακά δικαιώματα.

Καταγγέλλουμε τη στάση της κυβέρνησης και απαιτούμε να αποσύρει, να μην εφαρμοστεί η εγκυκλίου του Υπουργείου Οικονομικών που οδηγεί σε οικονομική και εργασιακή εξόντωση των εργαζόμενων.

Καλούμε τους συναδέλφους σε αγωνιστική ετοιμότητα για να διεκδικήσουμε δυναμικά τα δικαιώματα μας και κυρίως το δικαίωμα στην μόνιμη και σταθερή εργασία.

ΔΑΣ ΟΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου