Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ : ΕΔΩΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΟΥΚΑ



Τρεις μέρες, όλο το Π-Σ-Κ έγραφα, έσβηνα και συγκέντρωνα "σχετικά" για να καταθέσώ τελικά εχθές το υπόμνημα των εξηγήσεών μου για την μήνυση που  κατέθεσε εναντίον μου η σημερινή οπισθοφυλακή, χθεσινή εμπροσθοφυλακή , του τοπικού καθεστώτος: η Ελένη Κούκα, με μάρτυρες κατηγορίας μου τον πρώην Δήμαρχο Γιώργο Κουράση (έχουμε πολλά να πούμε), τον"μεγάλο αναρχικό επαναστάτη" Θόδωρο Πισιμίση που δικαιολογεί από την μια, όσους βάζουν βόμβες και πετάνε μολότοφ αλλά ζητάει από "ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ" να μου περιοριστεί ο δημόσιος λόγος. (ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟΣ)

Προφανώς η πέννα είναι ισχυρότερη από τη σφαίρα και το ξέρει αυτό ο Θόδωρος.
Και τέλος την γραμματέα της νομικής υπηρεσίας του δήμου Κατερίνας Μπαλάσκα που δεν θα ασχοληθώ με την επιλογή της να καταθέσει εναντίον μου, ούτε θα την σχολιάσω, βλέπετε "δεν τα βάζω μάζι της", ας λέει..

Ένας φάκελος με υπόμνημα 13 σελίδων, 13 σχετικά και ένας ψηφιακός δίσκος με την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ως εξηγήσεις μου στην κατηγορία περί ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗΣ που εκτόξευσε εναντίον μου η Διευθύντρια Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Χαλανδρίου Ελένη Κούκα με στόχο βέβαια να με οδηγήσει στο αυτόφωρο.

Δεν το πέτυχε. Δεν διατάχθηκε η σύλληψή μου για τέλεση του αδικήματος της" συκοφαντική δυσφήμισης" και διατάχθηκε προανάκριση, την πληροφορώ.

Επτά συνδημότες μας αποδέχτηκαν και προτάθηκαν από εμένα ως μάρτυρες υπεράσπισή μου, υπεράσπισης της ελεύθερης έκφρασης και της ΠΛΑΤΕΙΑΣ αλλά και τεκμηρίωσης απέναντι στην δικαιοσύνη ότι η μικρή εκδοτική εταιρία που έχει την ιδιοκτησία της ΠΛΑΤΕΙΑΣ είναι η μόνη επαγγελματικά ζημιωμένη και συκοφαντημένη απέναντι στην τοπική αγορά και τους πελάτες της, από τις πρακτικές του "συστήματος" στον δήμο Χαλανδρίου και όχι η μηνύτρια μου Ελένη Κούκα, όπως ισχυρίζεται.

Η σημερινή διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου, η σέχτα που διοικεί τον δήμο όπως λέει ο Κομπότης και του το κλέβω,  παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις του δημάρχου (του "Πρωτοσύγγελου") περί του καθολικού δικαιώματος του δημοτικού συμβούλου να ενημερώνεται "ΓΙΑ ΟΛΑ" δεν μου έδωσε τελικά τα πορίσματα των δύο ΕΔΕ (για τον καταυλισμό των ΡΟΜΑ επί Γ. Κουράση, που διενήργησε η Κούκα)  και της πρόσφατης που διέταξε - προς τιμήν του ως προς αυτό - ο Ρούσσος και που σύμφωνα με πληροφορίες μου, που εν μέρει επιβεβαίωσε ο ίδιος ο δήμαρχος στο ΔΣ, έχει διαγνώσει ευθύνες - παραγεγραμμένες λέει ως προς την διοικητική πειθαρχική διαδικασία αλλά ΟΧΙ ΩΣ ΠΡΟΣ το ποινικό μέρος - σε εν ενεργεία και συνταξιούχο υπάλληλο.
Έχω πολύ σοβαρούς λόγους να εκτιμώ ότι στους "εν ενεργεία" μπορεί να περιλαμβάνεται εμπλεκόμενη υπάλληλος στην δίωξή μου,που έχει βεβαίως κάθε λόγο να επιζητά να με φιμώσει και γι' αυτό κινήθηκε έτσι ώστε να οδηγηθώ στο αυτόφωρο.
Και έχω σοβαρούς λόγους να πιστεύω ότι αντίστοιχα σοβαρούς λόγους να φιμωθώ έχει και πρώην πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου.


Δεν θα περάσει.
Θα αγωνιστούμε και θα αποδείξουμε ότι "ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ ΘΕΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ".
Πιστεύαν βλέπεις ότι η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα.
ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ όμως. ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ.

ΥΓ: Σε "φίλους" που κρύφτηκαν για να μην εμπλακούν ως μάρτυρες δεν κρατώ κακία.
Άκουσα την ΒΛΑΚΕΙΑ ότι "είμαι εκδικητικός" γιατί ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΑ και δεν άφησα - λέει -  το θέμα να σέρνεται και να εκτονωθεί, για να μην προκληθεί αναταραχή στον δήμο.
Τι να πω.
ΑΒΥΣΣΣΟΣ ....
Λες και έκανα εγώ μήνυση σε κανέναν για ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ποτέ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου