Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ

Η κυβέρνηση, στα πλαίσια της αποτυχημένης διαπραγμάτευσης με την τρόικα, μετά την στάση πληρωμών, κάνει ρεσάλτο σε ότι αποθεματικά έχουν μείνει. Ντου λοιπόν στα αποθεματικά του ΟΑΕΔ, της Βουλής, των νοσοκομείων και του ΕΟΠΥΥ.
Προσοχή δήμαρχε, βάλε τα λεφτά του Δήμου κάτω από το στρώμα.
ΠΡΟΣΟΧΗ και στο πανέρι της εκκλησίας την Μ. Πέμπτη. Λέτε να γίνει κι εκεί πλιάτσικο;
Γ. Γ.

Υ.Γ.
Φαίνεται ότι λεφτά υπάρχουν μόνο για να φυλάνε τον Φλαμπουράρη στην Αίγινα. Λογικά θα κάνει και κάποια βουτιά στην πισίνα του, αφού δεν τολμάει να κυκλοφορήσει ανάμεσα στον κοσμάκη.
Εγκρίθηκαν τα εκτός έδρας 10 μπάτσων, που θα κάνουν Ανάσταση μαζί με τον γκουρού του Τσίπρα για να τον φυλάνε από τις εκδηλώσεις λατρείας του λαού. Ξέρετε ποιος είναι ο Φλαμπουράρης, αυτός που γέμιζε την πισίνα του στην άνυδρη Αίγινα με το νερό του Δήμου και μετά ζήταγε να του κάνουν έκπτωση επειδή ήταν μεγάλος ο λογαριασμός.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ: ΑΔΑ 6ΤΤ6ΘΩΠ-ΔΣΓ
«Το πρωθυπουργικό γραφείο έλαβε υπόψιν του την ανάγκη πραγματοποίησης δαπάνης ύψους 2.550 ευρώ, για την υπηρεσιακή μετακίνηση της προσωπικής ασφάλειας του Υπουργού Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου από την Αθήνα στην Αίγινα με αναχώρηση στις 29/04/2016 και επιστροφή στην Αθήνα στις 03/05/2016»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου