Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ: Αλλαγή αντιδημάρχου πολιτισμού (1/4/2016)

Με βάση την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής του δήμου Χαλανδρίου (αρ απ. 6/2016  - 31/3/2016) από την επόμενη εβδομάδα και για διάστημα 6 μηνών καθήκοντα αντιδημάρχου πολτιτισμού αναλαμβάνει ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κος Γερολυμάτος.

Ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος κος Γκάκας μετά από πρόσκληση του νέου διευθυντή του Διεθνούς Φεστιβάλ Αθηνών κου Φαμπρ μετατίθεται στην διεύθυνση του λόγω της προηγούμενης εμπειρίας που είχε  ως δραματουργός στο PETIT THEATRE DE BRUSSELS κατά την τριετία 1997 – 2000 αλλά και λόγω του ασφυκτικού χρονοδιαγράμματος, εντός του οποίου πρέπει να υλοποιηθεί το Διεθνές Φεστιβάλ Αθηνών.


Το αίτημα είχε πραγματοποιηθεί από τον προηγούμενο μήνα και οι συζητήσεις για την οργάνωση του φεστιβάλ Ρεματιάς υπό νέα καθοδήγηση έχουν  ξεκινήσει εδώ και δύο βδομάδες. Ο νέος αντιδήμαρχος Πολιτισμού επειδή δεν προλάβαινε να ετπεξεργαστεί συνολική πρόταση εξέφρασε την επιθυμία το φετινό φεστιβάλ ρεματιάς να έχει θεματική 3 ποιητές  - 3 περιοχές (Λασκαράτος - Λόρδος Βύρων - Καρυωτάκης)  (Κεφαλλονιά - Μεσολλόγι - Πρέβεζα) που ενοποιούν την στοχοθεσία  του φεστιβάλ  στον πολιτισμό και την γεωγραφία της δυτικής Ελλάδας.

Χορηγοί  επικοινωνίας θα είναι η Γουίντ , η Σπρίντζης λάινς και η κλινική Σαμέλα.

Να σημειωθεί ότι με  την ίδια απόφαση της Ε.Ε., υπεύθυνος για το Γραφείο Τύπου και το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου ορίζεται ο αντιδήμαρχος Παιδείας Θεόδ. Αλεξίου ενώ τον τομέα Αθλητισμού θα εποπτεύει για το παραπάνω διάστημα ο αντιδήμαρχος Δημ. Χριστουλάκης.


ΣΧΟΛΙΟ: Στον δήμο δεν κάνουν διάλλειμμα! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου