Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Παραπομπή 110 άτομων για το παραδικαστικό κύκλωμα

 

Σε δίκη προτείνει να παραπεμφθούν συνολικά 110 άτομα ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης  που δρούσαν ως προδικαστικό κύκλωμα η αντεισαγγελέας Εφετών Παναγιώτα Φάκου μετά από δεκαετή τουλάχιστον έρευνα και ανακρίσεις από τους ειδικούς εφέτες-ανακριτές Νικήτα Χριστόπουλο, Στυλιανό Δαρέλλη και Μερόπη Πουλάκη.
Από το Συμβούλιο Εφετών η κυρία Φάκου ζητάει την παραπομπή των ήδη προφυλακισμένων Σταύρου Γεωργιτσογιαννάκου, πολιτικού μηχανικού, Ιάκωβου Γιοσάκη, αλλά  και πολλών άλλων. Προτείνεται επίσης η παραπομπή και συμβολαιογράφου, ο οποίος φέρεται να συνέταξε τα πλαστά συμβόλαια.
Κρίσιμος μάρτυρας είναι ο δικηγόρος Δημήτρης Παρασκευόπουλος, ο οποίος το 2009, παρότι μέλος του κυκλώματος, συνεργάστηκε από τις αρχές και αποκάλυψε τη δράση των υπολοίπων μελών. Ο συγκεκριμένος εκτίει ποινή ισοβίων για την άλλη μεγάλη υπόθεση της Αιξωνής.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα μέλη του κυκλώματος εντόπιζαν ακίνητα-φιλέτα, ακατοίκητα και εγκαταλελειμμένα, τα καταλάμβαναν αυθαίρετα και ιδρύοντας εικονικές εταιρίες τα εμφάνιζαν ως ιδιοκτησίες άλλων μελών του κυκλώματος... Μάλιστα έφθαναν με παράνομο τρόπο να εκκινούν διαδικασίες πλειστηριασμών εξαπατώντας και τα αρμόδια δικαστήρια. Υπόσχονταν και διασυνδέσεις με τη Δικαιοσύνη και η ταρίφα ήταν 25.000 ευρώ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


ΣΧΟΛΙΟ: 

ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ γύρω από τον δήμο ....

(Ένας είναι σίγουρα, λέει ο σμπίρος μου).

 ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΝΕΑ" ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!
Και για του λόγου το αληθές ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: http://stinplatia.blogspot.gr/2012/08/blog-post_4.html

ΑΠΟ ΤΟ 2012  ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου