Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ! "ΔΡΑΚΟΣ" ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ - ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΙΣ ΒΙΑΣΕΙ
Τρόμος με αδίστακτο «δράκο» στο Μαρούσι

Τον φόβο και τον τρόμο έχει σκορπίσει τα τελευταία 24ωρα ένας άνδρας περίπου 30 - 35 ετών, ο οποίος επιτίθεται σε γυναίκες και επιχειρεί να τις κακοποιήσει σεξουαλικά.

Σήμερα το πρωί, αντιμέτωπος με το «δράκο» ήρθαν αρχικά μία 28χρονη, στις 8 π.μ. και ακολούθως στις 10, μία 32χρονη γυναίκα, δύο ώρες αργότερα, στο ίδιο σημείο στη διασταύρωση Καποδιστρίου και Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο δράστης τις έβρισε, τους έδειξε τα γεννητικά του όργανα ενώ προσπάθησε να τις γδύσει αλλά δεν τα κατάφερε αφού τα θύματα αντέδρασαν, βάζοντας τις φωνές, κι έτσι ο επίδοξος βιαστής τράπηκε σε φυγή.

Η πρώτη αναφορά για τη δράση ήταν πριν από 10 ημέρες, όταν επιτέθηκε σε μία γυναίκα που διερχόταν την υπόγεια διάβαση στην οδό Καποδιστρίου και Βασιλέως Γεωργίου.

Όπως προέκυψε από τις αναφορές των θυμάτων, ο άνδρας είναι ηλικίας περίπου 35 ετών, εύσωμος και φορά γυαλιά μυωπίας. Το ντύσιμό του είναι σπορ, με τζιν παντελόνι, μπλουζάκι τύπου πόλο και αθλητικά παπούτσια. Είναι ανοιχτόχρωμος και το χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν μιλάει, κάτι που εμποδίζει τους αστυνομικούς να καταλήξουν στο συμπέρασμα αν πρόκειται για Έλληνα ή ξένο. Από περιγραφή του παρουσιαστικού του, πάντως, η αστυνομία εικάζει πως είναι Έλληνας.

Μετά τις επιθέσεις εξαφανίζεται, γεγονός που σημαίνει είτε ότι είναι κάτοικος της περιοχής, είτε ότι έχει κρυμμένο κάποιο μεταφορικό μέσο, με το οποίο απομακρύνεται.

Στην αστυνομία εκτιμούν ότι θα εμφανιστεί ξανά, καθώς η συμπεριφορά του παραπέμπει σε άτομο με προβλήματα, για αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους κάτοικους της περιοχής αλλά και τους επισκέπτες.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.
http://www.kontranews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *