Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ: ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ



Η κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΠΑ από την ΑΕ Χαλανδρίου γέμισε χαρά όλους τους Χαλανδραίους που μεγαλώσαμε μαθαίνοντας από τις οικογένειές μας να αγαπάμε την ιστορική ομάδα της πόλης μας.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία για την επιτυχία τους.

Δυστυχώς δεν μπορώ να αποφύγω όμως να στηλιτεύσω  την απαράδεκτη στάση του Δήμου Χαλανδρίου αλλά και της σημερινής διοίκησης της ομάδας για το γεγονός ότι δεν υπήρξε ούτε καν μια ανακοίνωση πριν τον τελικό, πόσο μάλλον μια πρόσκληση στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Ρούσσος, Γκάγκας, Κουράσης (Γεώργιος και Ευθύμιος) ήταν οι μόνοι δημοτικοί σύμβουλοι καλεσμένοι στον τελικό από την διοίκηση της ΑΕΧ και τον δήμο Χαλανδρίου

Ως πρώην αντιπρόεδρος της ομάδας και μάλιστα σε διοίκηση με την οποία η ομάδα μας, έχει φτάσει πάλι στο παρελθόν σε τελικό ΕΠΣΑ - στη Νέα Φιλαδέλφεια - θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα και την υποχρέωση να διαμαρτυρηθώ για όλους τους συνάδελφους δημοτικούς συμβούλους αλλά και σημαντικούς για την ιστορία της ΑΕΧ σηνδημότες μας που δεν προσκλήθηκαν.

Η κινητοποίηση που έγινε στην τοπική κοινωνία για την υποστήριξη της ομάδας μας δεν ήταν απλά ελλειπής. ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΤΚΗ.

Ρούσσος και Κουράσης προσπαθούν με κάθε ευκαιρία να επιδεικνύουν ότι η τοπική κοινωνία εξαντλείται μεταξύ των δύο "πολιτικών" μαγαζιών τους και οικογενειών τους αποκλείοντας τους άλλους.

ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ.

Προς τους ποδοσφαιριστές: Παιδιά συγνώμη που γκρινιάζω αλλά και εσείς πιστεύω ότι θα θέλατε να είχατε δίπλα σας  περισσότερους φιλάθλους - υποστηρικτέςς της προσπάθειάς σας.

Αλλά ο πολιτικαντισμός θέλει .... "αποκλειστικότητες" στην συμμετοχή σε τέτοιες γιορτές.

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου