Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ
Πρέπει να με δει γιατρός, δεν είμαι καλά. Δεν πρέπει να ακούω καλά ή έχει χαθεί η επικοινωνία του αυτιού με τον εγκέφαλο και άλλα ακούει το αυτί και άλλα καταλαβαίνει ο επεξεργαστής.

Ακούω τον "κεντρώο" Λεβέντη να λέει στα ίσια "μίλησα με φίλους μου ξένους από την πιο ισχυρή χώρα του κόσμου και ενώ ήταν να τον ρίξουν τώρα τον Τσίπρα μου είπαν να κάνω λίγο υπομονή γιατί θα τον ρίξουν τον Σεπτέμβριο".

Ο Πρόεδρος επικοινωνεί με τον αφαλό του να τα λέει αυτά ή μπας και τα αυτιά μου κάνουν πουλάκια αναγνώστη του ακατανόμαστου. Πες μου εσύ τώρα .....

Μας λέει δηλαδή ότι περιμένει, επιθυμεί και  υποκινεί ξένη παρέμβαση για τον καθορισμό κυβέρνησης της χώρας; ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ;

Και καλά, θα έρθεις τώρα να μου πεις ότι "σιγά ρε μεγάλε μην στάξει η ουρά του γαϊδάρου".
"Δηλαδή τι ανακάλυψες τώρα" θα με ρωτήσεις εσύ "ρεαλιστή".
"Δεν το ήξερες ότι εδώ είναι προτεκτοράτο" θα μου πεις εξυπνακίστικα.

Δεν έχεις όμως δίκιο ρεαλιστή. Διότι μας πηδάνε που μας πηδάνε να πρέπει να βάζουν και λίγο αίσθημα. Μην έχουμε και τον Λεβέντη να τρέχει να τους λέει ..... ΑΣΑΛΙΩΤΑ ΡΕΕΕΕΕ!
Δεν λέει!

Αλλά έχω και τον άλλο που μου την πέφτει: "Τι ασχολήσε ρε με τον Λεβέντη, βλαμμένος είσαι" μου λέει.

Μα ο Λεβέντης είναι μόνο; Άμα ήταν δεν θα χάλαγα χρόνο.

Εχθές ολόκληρος Κυριάκος (του γένους των Μητσοτακέων) - που είναι και ιδιοκτήτης μεγάλου μαγαζιού - δεν είπε σε εκείνον τον φοβερό δημοσιογράφο της ΕΡΤ (δεν τον παααααωωωωω αυτόν! Με τίποτα) ότι "κακώς οι Ευρωπαίοι δέχτηκαν το μείγμα πολιτικής που τους πρότεινε η κυβέρνηση";;;;;

Μιλάμε τώρα για ΥΠΕΥΘΥΝΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ μεγάλε μου, όχι μαλακίες έτσι;
"Θα βάλω τους φίλους μου, τους ξένοι να σε κάνουν ντα Αλέξη, που δεν παραιτήσε να μου δώσεις το μαγαζί. ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Στάχτη και μπούρμπουρη).

Και θα έρθει βέβαια τώρα ο άλλος, ο πιο ψαγμένος εκσυγχρονιστής - κανένας Γ.Γ. δηλαδή - και θα μου την πέσει: "Δηλαδή τώρα εσύ ρε Γελαδάρη πιστεύεις τον Κυριάκο που λέει ότι τα μέτρα αυτά ήταν της κυβέρνησης, δεν τους τα είχαν υπαγορεύσει από όξω, και κακώς τα δέχτηκαν οι Ευρωπαίοι;"

Ε ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΜΩΡΕ ΧΑΖΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, και τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη να λένε. Ο ένας κάνει έτσι κριτική στην κυβέρνηση και ζητάει εκλογές τρεις φορές την ημέρα και ο άλλος βάζει τον Κατρούγκαλο (καλά ε; ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ!!!! μεγάλος παίκτης) να λέει ότι τα "έγραψε μόνος του τα μέτρα δεν του τα στείλανε στα αγγλικά να κάνει μόνο την μετάφραση", άρα επέτυχε την "ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ".

Ζητάμε μόνοι μας να μας ξεσκίζουν άρα δεν είναι βιασμός, σου λέει.

Τρία, μωρέ, τρία ....
Τρία πουλάκια κάθονταν.

Αλλά το highlight όμως των όσων είπε ο Κυριάκος στον φοβερό αυτό τύπο της ΕΡΤ που μιλάει σε αργή κίνηση, ήταν η αποκάλυψις - λέγω - ότι οι Ευρωπαίοι σου λέει, είχαν συμφωνήσει να μειώσουν το χρέος το 2012 και δεν ήταν αυτό επιτυχία του Αλέξη.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ - η ΝΔ - και Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ο ΜΠΕΝΙ ότι το χρέος ήταν βιώσιμο τόσα χρόνια και δεν χρειάζεται παρέμβαση;

Θυμάστε το τραγούδι που έλεγε "ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ";

Ε, ήρθε το "ΚΑΠΟΤΕ¨"!

Αλλάζω και γυρίζω πίσω στο χωριό των ΒΑΝΔΑΛΩΝ!

Που - για να καταλάβεις δηλαδή σε τι χωριό βανδάλων ζεις -τους τελευταίους τέσσερις μήνες:

Έσπασε μια ψευτοτσουλήθρα που βάλανε εκεί στον Συνοικισμό ....
Πιστοποιημένη όμως, έτσι;
Α, όλα και όλα.
Όχι καμιά μεταλλική σαν τις παλιές που ήταν αθάνατες και τσουλάγαμε όταν ήμασταν μικροί τρεις - τρεις μέχρι 15 - 16 χρονώνε γάιδαροι.

Αλλά δεν ήταν ασφαλείς εκείνες, σου λέει. Απορώ πώς ζούμε....

Και βγάλανε ΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ χάλκινες σωληνώσεις από το σχολείο! ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ!
Γιατί όμως στο σχολείο οι σωληνώσεις ήταν εξωτερικές; Ε;
Ποιος φταίει γι' αυτό;
Δεν ξέρετε ότι οι γύφτοι (όλων των φυλών) τα κλέβουν τα χάλκινα;
ΒΑΝΔΑΛΟΙ, ε ΒΑΝΔΑΛΟΙ!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά, αναγνώστη του.

Εδώ σου λέει παραβίασαν την περίφραξη στο ΑΔΕΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ κολυμβητήριο "ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ" και βρήκαν μέσα τρία μπουκάλια μπύρα (χωρίς φιτίλι, αν είναι δυναμόν) ενώ στο περιβάλλον του άδειου κολυμβητηρίου βρέθηκαν ΠΕΤΡΕΣ αναγνώστη.
Σε λίγο θα ρίξουν και χώμα δηλαδή έτσι όπως το πάνε.

Καθαρή επίθεση ΒΑΝΔΑΛΩΝ!!!

Που να καταλάβεις, οι ΒΑΝΔΑΛΟΙ πρέπει να φταίνε και γι' αυτό, έχουν κόψει το νερό στον χώρο εδώ και κοντά τρεις μήνες και οι αθλούμενοι δεν έχουν νεράκι του Θεού!
ΒΑΝΔΑΛΟΙΟΙΟΙΟΙ!

Ο αγωνιζόμενος δήμος Χαλανδρίου όμως, υπό την ηγεσία του Σίμου και με επιχειρησιακό αρχιστράτηγο των Κώστα τον επονομαζόνενο και "γκασμαδοφόρο" ή "ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΚΑΣΜΑ"  θα νικήσει τους ΒΑΝΔΑΛΟΥΣ ΝΤΑΛΤΟΝ.

Και εγώ, ο ΚάουΜπόυ θα συμπαρασταθώ. Και θα το κάνω αναδεικνύοντας και άλλες πλευρές της επίθεσης που δέχονται οι σεμνοί αγωνιστές της Αριστεράς.

Που οι άνθρωποι δηλαδή ...... Τι περνάνε ..... Τι περνάνε σου λέω ......!

Να τους λυπάσαι!

Που δεν στα λέει και όλα ο καπετάνιος με τον γκασμά όταν γράφει, γιατί είναι και σεμνός.

Εγώ θα στα πω: Πάνε και του βάφουν στα σχολεία  κάτι τύποι απειλώντας μαθητές,  γράφουν πάνω σε αγάλματα, σε μάρμαρα και γρανίτες στην κεντρική πλατεία, κάνουν καταλήψεις στο ΚΕΠ και έχουν κάνει τους τοίχους μαντάρα....
Δηλαδή ο θεός να σε φυλάει να μην είσαι στην θέση του αντιδήμαρχου στην ΤΥ που ΑΝΕΚΑΘΕΝ σου λέω εγώ ήταν "ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ".

Εξ απ' ανέκαθεν δηλαδή. Μην δει σπρέυ σε τοίχο αυτό το παιδί, μπουκάλι μπύρας (χωρίς φιτίλι) ή βαριοπούλα ....

Αλλεργία!

Μόνο ΓΚΑΣΜΑ!
Πολιτισμένα πράγματα και δημοκρατικά.

Ωφου Παναγία μου!

Αλλάζω με λίγο από την δίκη!

"Πήγαινε η ΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥΣ στην αγορά - ο ψηλός, ο κοντός και το πουλάκι τσίου - και εκβίαζαν να μην διαφημίζονται τα ΚΥΕ στα μέσα της BLANK γιατί θα τους πάρουν τις άδειες υγειονομικού ενδιαφέροντος" μάθαμε ότι κατέθεσαν μάρτυρες.

Δεν τελειώνει.

Έρχεται και άλλη μήνυση μαθαίνω!

Ας το αφήσουμε προς το παρόν:
Δεν με λέτε εκεί στον δήμο: με τους παιδικούς σταθμούς τι γίνεται φέτο;;; Ακατανόμαστε δεν μας λες τίποτα, γιατί βλέπω σιωπάς ....

Κλείνω με μια σημαντική παρατήρηση για την λίστα των PANAMA PAPERS: Γαμώ το κέρατό μου,  ούτε σε αυτή είμαστε οι μαλάκες!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *