Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 152

Στην ειδική επιτροπή του άρθρου 152 του ν. 3463/2006 προσέφυγε ο Δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου κ. Γιώργος Θωμάς, ζητώντας την ακύρωση απόφασης του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής
……………………………………………………………

Ο δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου κ. Γιώργος Θωμάς αναφέρει ότι: « Η ασκούσα καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Γεν. Διευθύντρια Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, με την από 25-07- 2016 απόφαση της παντελώς αναιτιολόγητα, και εσφαλμένα απέρριψε την προσφυγή μου, με την οποία είχα προσβάλλει ως μη νόμιμη την πρόσκληση της 9 ης συνεδρίασης του Δ.Σ. του Δημου Χαλανδρίου».

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο κ. Γιώργος Θωμάς « η ασκούσα καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Γεν. Διευθύντρια Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, ουδόλως έλαβε υπόψη της την πλούσια νομολογία του Συμβουλίου Επικρατείας, η οποία αποδέχεται τους νομικούς ισχυρισμούς μου και επιπλέον κατά μη νόμιμο τρόπο αγνόησε παντελώς την καταστρατήγηση βασικών διατάξεων του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας.

Στην αναιτιολόγητη, εσφαλμένη και μη νόμιμη απόφαση της, δεν εξέτασε και δεν απεφάνθη για την συνδρομή ή οχι των προϋποθέσεων που θέτει ο Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας ( Ν. 2690 / 1999 αρθρο 14 παραγ. 2 &4), για τηνδιαδικασία ενημέρωσης και πρόσκλησης των δημοτικών συμβούλων».

Η ειδική επιτροπή του άρθρου 152 θα αποφανθεί επι της προσφυγής εντός 30 ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου