Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ: ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ, μας είπαν μαθητές.

 
 
Περιμέναμε δύο μέρες, να δούμε μήπως φιλοτιμηθεί κανένας "υπεύθυνος" είτε από την διοίκηση του δήμου, είτε από τους λαλίστατους συστεμικούς τσάτσους - φρουρούς των διοικήσεων του δήμου διαχρονικά, είτε από τους συναλλασσόμενους με την διοίκηση του δήμου για προσωπικό βόλεμα "συνδικαλιστές" του γονεϊκού κινήματος, είτε από πολιτευάμενους διευθυντές σχολείων, να εκδώσουν ένα δελτίο τύπου για να ενημερώσουν τον δημότη του Χαλανδρίου για τον λόγο που την Δευτέρα το 1ο Λύκειο Χαλανδρίου έμεινε κλειστό.

Πέρασε η Δευτέρα, πέρασε η Τρίτη και τα καθεστωτικά υπαλληλάκια θεώρησαν ότι δεν πρέπει να σε ενημερώσουν τον δημότη! Καλύτερα να μην ξέρεις!

ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΜΩΣ!

Θα σε ενημερώσουμε εμείς αναγνώστη, όπως πάντα, γράφοντας εκεί που τους αξίζει εκείνους που έχουν αναλάβει να ασκούν ηλεκτρονικό bulling στην Πλατεία, σε όσους κοινοποιούν τα άρθρα της  και στους αναγνώστες της.

Την Δευτέρα το 1ο λύκειο δεν λειτούργησε. 
Οι μαθητές πήγαν εκεί και βρήκαν το σχολείο αποκλεισμένο από την σήμανση.

Κατά την διάρκεια του τριημέρου της 28ης "ποντικοί" εισέβαλαν στο σχολείο και δεν άφησαν μέσα τίποτα: Υπολογιστές, εξοπλισμό, προτζέκτορες ..... δεν έμεινε τίποτα, λέει ο σμπίρος μου.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ή ΨΕΜΑΤΑ;

Χωρίς σάλτσες και πολλά μπλα μπλα!

Μήπως κλάπηκαν άραγε και τα αρχεία του σχολείου με τα προσωπικά δεδομένα όλων των οικογενειών της πόλης; 

Κάνει να ρωτάμε μπας και κανένας φιλοτιμηθεί να απαντήσει;

Αν δεν τους γράφαμε εκεί που τους αξίζει θα ρωτούσαμε και όσους νομίζουν ότι ασκούν bulling στην Πλατεία, αν έχει ή όχι ευθύνη ο δήμος Χαλανδρίου για την ασφάλεια των σχολικών κτιρίων.

Δεν τους ρωτάμε γιατί εμείς το ξέρουμε, ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, όχι η Πλατεία,  και εμείς δεν γλείφουμε τον δήμαρχο δια να διοριστούμε σε οκτάμηνο!

Και συμβουλεύουμε όσους επιλέγουν να διοριστούν σε οκτάμηνο - απόλυτο σεβαστό δικαίωμά τους βεβαία, η εργασία είναι ιερή -  να παραιτηθούν από θέσεις ΕΛΕΓΧΟΥ του δήμου και να μην παριστάνουν τους φρουρούς του .... στέμματος.
Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑ προσωπικά όταν ήμουν στην ΦΛΥΑ, όταν είχα κάνει το λάθος να θέλω να αποσυρθώ.!

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΡΑΞΙΜΟ και ας μας λένε .... κακούς.

Και συμβουλεύουμε φιλικά ή συντροφικά τους πολιτικούς τους πάτρωνες να κατανοήσουν ότι ΠΡΕΠΕΙ να τους εξηγήσουν ότι πρέπει να διαλέξουν: ή παππάς ή ζευγάς.
ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ.

Υπάλληλος του δήμου και πρόεδρος του συλλόγου γονέων που (δεν) διεκδικεί από τον δήμο αυτά που χρειάζεται το σχολειό, για να ανανεωθεί η σύμβαση ..... δεν παίζει.

Σύζυγος της προέδρου του ΔΣ και πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων..... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.

Εμείς προτάσσουμε ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ και σε όποιον δεν αρέσει ΞΥΔΙ!

Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

Και η δουλειά της αντιπολίτευσης αλλά και της δημοσιογραφίας και του συνδικαλισμού κατά την δική μας θεώρηση είναι και να ενημερώνει και να ελέγχει και να ΠΡΟΛΑΜΒΆΝΕΙ και να πιέζει.

ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ για να κάνει αυτή γρήγορα, με σωστή ιεράρχηση  και υπεύθυνα την δουλειά της.

Την κλοπή του υλικού του 1ου λυκείου αυτή θα την πληρώσουμε όλοι. Αυτό είναι οικονομική ζημιά.

Αν όμως έχουν κλαπεί τα αρχεία του σχολείου, που από πέρυσι κάποιοι ήθελαν να βάλουν στο χέρι, τότε έχουν παραβιαστεί ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, όλων των αποφοίτων και ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ θέλω να το ξέρω για να αποφασίσω αν θα αναζητήσω ευθύνες.

Θεωρώ τα προσωπικά μου δεδομένα πολύ σοβαρό πράγμα και έχω ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να το θεωρώ, άσχετα της γνώμης του κάθε ΠΑΠΑΓΑΛΟΥ που δεν του επιτρέπω να έχει γνώμη επί των ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ενώ τον προκαλώ, απολογούμαι, αναζητώ και απαιτώ την κριτική του για ό,τι κάνω ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΜΟΥ, με τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ θέσεις τις οποίες κατείχα ή κατέχω.

ΘΑ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΞΥΔΙ!

Και αν δεν μας απαντούν με στοιχεία και απλά μας βρίζουν ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ και απλά τσαντίστηκαν που τους σπάσαμε την ΟΜΕΡΤΑ!

ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ!

Υπήρχε λοιπόν συναγερμός στο σχολείο άραγε; Υπάρχουν μέτρα νυκτερινής φύλαξης στα σχολεία;

ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ή ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ;;;

Θα με αποδομήσουν; Θα μου ....τα .. !Άντε πρωί πρωί ......... ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου