Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΣΤΟ! ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ .... ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!

 ¨Οπως όλοι οι ολοκληρωτικοί, όταν έχουν εσωτερικό πρόβλημα κάνουν "εξαγωγή της κρίσης" τους.

Έτσι και ο Συμεών, προσπαθώντας να ξεφύγει από τα αδιέξοδα στα οποία ο ίδιος οδήγησε την παράταξή του α΄ποφάσισε να τα βάλει με κάποιον από ... τους ιστορικούς του αντιπάλους.

ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΒΡΑΣΤΟ!

ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ γιατί .... δεν έχει νόημα.

Απλά αναδημοσιεύομε ... ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ- ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ "ΤΟ ΒΡΑΣΤΟ" ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ , ΣΤΟ ΚΕΠ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ 17:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΚΡΙΣΗΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ, ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ 17 ΝΟΜΙΜΑ ΔΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 152 ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ, ΤΟ ΣΥ.ΠΟ.ΘΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΟΧΙ στην κατάργηση της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  Tο ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία τις προθέσεις της κυβέρνησης να καταργήσει την απλή αναλογική στις εκλογές της τοπικ...