Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟΙ; Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ



Μετά το προχθεσινό άρθρο του Νταβία οι δημοτικοί σύμβουλοι έλαβαν εχθές πριν την συνεδρίαση του ΔΣ από την πρόεδρο (του προέδρου) το παρακάτω "ενημερωτικό σημείωμα" που αφορούσε την πρότασή τους να εκλεγούν αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής.

Σας ενημερώνουμε ότι οι εκλογές για τα αναπληρωματικά μέλη  της Οικονομικής Επιτροπής αφορούν:

  1. σε δύο αναπληρωματικά μέλη της πλειοψηφίας, κατόπιν παραίτησης των κ.κ. Ε. Ευσταθίου και Κ. Φασίτσα από αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
  2. σε δύο αναπληρωματικά μέλη της μειοψηφίας, κατόπιν παραίτησης του κ. Νταβία από τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και αντικατάστασής του από το αναπληρωματικό μέλος κ. Κ. Καρατζά και κατόπιν παραίτησης του κ. Σ. Καραμολέγκου από Δημοτικός Σύμβουλος και ως εκ τούτου και από αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής. 
ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΠΡΟΕΧΘΕΣ - 11 μήνες μετά - ΑΠΟ .... ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ!

Για το πόσο "Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ" είναι αυτή η διοίκηση χρειάζεσαι καλύτερη απόδειξη;

Η αλήθεια βέβαια δεν είναι αυτή που αναφέρουν στο "ενημερωτικό σημείωμα".

Η αλήθεια είναι άλλη.

Και επειδή πρέπει να μην δημοσιοποιηθεί στους μπαμπουίνους η αλήθεια είπαν στου δημοτικούς συμβούλους ΒΛΑΚΕΙΕΣ!

Και πού θα ρίχναν το .... φταιξιμο;

ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΙΑ ΠΑΛΙ!

Ή ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΙΑ!

ΥΓ: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου