Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ - ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ.

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017, η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου Κοινωνικών Δομών του Δήμου Χαλανδρίου. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο ιερέας του Ι.Ν. Αγ. Ελευθερίου π. Ιωάννης , ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου κος Σ. Γκάγκας, οι π. Δήμαρχοι Χαλανδρίου κοι Γ. Ζαφειρόπουλος και Γ. Κουράσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μ. Λοτσάρη και Ι. Λαδόπουλος, ο κος Γ. Παπαδιάς, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 2ου Λυκείου Χαλανδρίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δασοφυλάκων και η κα Μ. Κανατσούλη Διευθύντρια του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου.

Από την προσκοπική οικογένεια, παραβρέθηκαν ο αρχηγός του Προσκοπικού Κατασκηνωτικού Κέντρου Αγίου Ανδρέα, Σ. Αξιώτης, ο αναπληρ. έφορος Περιφ. Αν. Αττικής, Δ. Χρονόπουλος ο έφορος Παλαιών Προσκόπων της Περιφ. Αν. Αττικής, Π. Παπαδόπουλος, η τοπική έφορος Οδηγών Χαλανδρίου Ι. Παναγιωτίδη, εκπρόσωποι των Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων Ν. Φιλαδέλφειας και Ζωγράφου, οι αρχηγοί του 2ου και 3ου Συστήματος Χαλανδρίου Μ. Ραφαηλίδου και Δ. Μαθιόπουλος, μαζί με την Ομάδα του 2ου και πολλοί φίλοι της Ένωσης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε την παρουσίαση των δράσεων της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων για την χρονιά που πέρασε, την απονομή του ετήσιου βραβείου «Δημήτριος Σταυρόπουλος» το οποίο θεσμοθετήθηκε προς τιμήν του αείμνηστου Χαλανδραίου προσκόπου και φέτος δόθηκε στον κο Κ. Κατσουλιέρη, ακολούθησε η απονομή επαίνων σε 3 προσκόπους του Χαλανδρίου που πέρασαν τις εισαγωγικές εξετάσεις του 2016 και τέλος παρουσιάστηκε ένα αφιέρωμα στον αείμνηστο Δ. Σταυρόπουλο.

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν στην όμορφη βραδιά, στηρίζοντας με την παρουσία τους το έργο της και εύχεται η νέα χρονιά να χαρίσει υγεία και ευτυχία.

Με τιμή,

Ο αρχηγός της
Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου
Γ. Γαβαλάς


ΣΧΟΛΙΟ Α.Ν.:

Και του χρόνου φίλοι Πρόσκοποι και Παλαιοί Πρόσκοποι που κόψατε τις πίτες σας.

Η ΠΛΑΤΕΙΑ είναι κοντά σας στο έργο σας και γι' αυτό θέλω να απολογηθώ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ που δεν ανταποκρίθηκα στην πρόσκλησή σας στις εκδηλώσεις που κάνατε στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ.

Ο μάταιος αλλά ανένδοτος αγώνας ενάντια στην προκλητική διασπάθιση του δημόσιου χρήματος που γίνεται με την συνέχιση της μίσθωσης του κτιρίου ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ της Παπάγου, για το οποίο ο δήμος συνεχίζει να πληρώνει 5500 ευρώ το μήνα -παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις της (πάλαι ποτέ) ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ότι θα καταγγείλει τη σύμβαση - προηγείται των δημοσίων σχέσεών μου και της ειλικρινούς διάθεσής μου να σας "τιμήσω με την παρουσία μου" (τώρα για to τι τιμή θα λαμβάνατε από την παρουσία του Ακατανόμαστου είναι ερώτημα που εσείς θα απαντήσετε που με καλέσατε και σας ευχαριστώ).

Και βέβαια οφείλω να σας ενημερώσω ότι υπάρχει και άλλος - εκτός του συνεχιζόμενου οικονομικού σκανδάλου - λόγος για τον οποίο ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ υποτιθέμενη - ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, αυτή την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ του δευτέρου ορόφου, στην οποία προσεγγίζει κανείς με μια στενή σκάλα και που αν συμβεί το παραμικρό (φωτιά, σεισμός, επίθεση ενός τρελού κλπ) θα μεταβληθεί ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΑΦΟ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ.

ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜE σε αυτό το κλουβί, εδώ δεν είναι ασφαλής η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤOY έξοδος!


Και δεν mπαίνω όχι από φόβο για το τομάρι μου αλλά γιατί η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ονομασία αυτής της αίθουσας σε "ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ" θα αμφισβητείται έμπρακτα, με τις μικρές μου δυνάμεις βεβαίως.

ΥΓ: 

ΡΕ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΕ ΕΚΕΙ - που ΕΣΕΙΣ οι φοβεροί που τα κάνετε όλα "by the book" και ονομάζετε "ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗMΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ" ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ;;;;

Έχετε άδεια συγκέντρωσης κοινού;


Που είναι και με ενοίκιο!

Πήγατε στην ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ και δείξατε ότι στοιβάζετε στο κλουβί του δευτέρου ορόφου 150 μπαμπουίνους για να σας στηρίζουν την κωλοτούμπα σας να μην ξενοικιάζεε το παντοκοροϊδείο, όπως λέγατε και σας ψήφισαν και σας είπε ΟΚ;


Σας έδωσε άδεια λειτουργίας ΧΩΡΟΥ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ εκεί η πυροσβεστική χωρίς έξοδο κινδύνου;

Στον δεύτερο όροφο και με μια στριφτή σκάλα μερικών πόντων;

Που στην ΑποστολοπούλουΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Η ΑΙΘΟΥΣΑ δεν είναι νοικιασμένη,  δίνεις τα ρέστα σου και αρνείσαι να ανοίξεις μια κωλόπορτα για να την κάνεις νόμιμη;

Παλιοϋποκριτή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις