Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Επιτροπή Αγώνα για το Κυκλοφοριακ
Βριλήσσια 27/1/2017

Συνάντηση με τον Δήμαρχο

Σας γνωστοποιούμε ότι την 4/6/2015 ξεκίνησε η διαδικασία διενέργειας διαγωνισμού, γα την ανάδειξη Μελετητή της πολυαναμενόμενης Κυκλοφοριακής Μελέτης («Σχεδιασμός και διαχείριση βιώσιμης κινητικότητας στο Δήμο Βριλησσίων», όπως είναι η επίσημη ορολογία).

Ύστερα από την εξέταση των ενστάσεων των διαγωνισθέντων οκτώ υποψηφίων Μελετητών, κατακυρώθηκε τελικά στην επιλεγείσα Σύμπραξη Μελετητικών Γραφείων «DENCO ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΠΕ»-«ΤΙΛΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ».

Μετά την εξέλιξη αυτή πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών της «Επιτροπής Αγώνα για το Κυκλοφοριακό» με το Δήμαρχο Βριλησσίων κ. Ξενοφώντα Μανιατογιάννη, για το, από πολλών ετών, χρονίζον αυτό θέμα.

Ο κ. Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι, αμέσως μετά την υπογραφή της Σύμβασης, εντός του Ιανουαρίου 2017, μεταξύ Δήμου και Μελετητή θα:

α-διοργανώσει σειρά συνελεύσεων ανά Δημοτική Πολεοδομική Ενότητα-γειτονιά, παρουσία και του Μελετητή, ώστε να καταγραφούν οι απόψεις-προτάσεις των δημοτών.

β - ενημερώσει σχετικά τους ενδιαφερόμενους φορείς της πόλης.

γ - γνωστοποιήσει στον Μελετητή την προεργασία της «Επιτροπής Αγώνα για το Κυκλοφοριακό» (ενέργειες, κυκλοφοριακές μετρήσεις, Τεχνική Έκθεση, κ.λ.π.), που είχε γίνει σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, αλλά και το θετικό της συνεργασίας της Επιτροπής με τον Ανάδοχο της μελέτης.

Να σημειώσουμε ότι, η προεργασία αυτή είχε κοινοποιηθεί σε όλα τα μέλη του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου, συμπεριλαμβανομένων των πρώην και νυν Δημάρχων.

δ.- προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επισημάναμε στον κ. Δήμαρχο την ανάγκη τήρησης, κατά την από τον ανάδοχο μελετητική διαδικασία, της νομιμότητας.

Για κάθε τι άξιο αναφοράς, θα σας ενημερώνουμε.

Εν αναμονή των εξελίξεων σας ευχόμαστε

Καλή Χρονιά

Υ.Γ.: Μόλις εχθές (26/1/2017) πληροφορηθήκαμε ότι η σχετική σύμβαση υπογράφηκε.

ΣΧΟΛΙΟ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΝΑ για ό,τι μας ζητάτε να φιλοξενήσουμε.

Η διαδικασία που σας υποσχέθηκε η δική σας ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ αγαπητοί φίλοι της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ κατά την εκπόνηση της μελέτης είναι Η ΜΟΝΗ που μπορεί να οδηγήσει σε ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ, ΒΙΩΣΙΜΕΣ και ΔΙΚΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!

Είναι δύσκολη βέβαια αλλά ποιος είπε ότι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και η ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΣΥΝΑΊΝΕΣΗΣ είναι εύκολη υπόθεση;

Θέλει ΑΡΕΤΗ, ΤΟΛΜΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ και ΕΠΙΜΟΝΗ.

Το άλλο - η εκπόνηση στρατηγικών μελετών εν κρυπτώ και ο - υποτιθέμενος - έλεγχός τους από κλειστά, ελιτίστικα συστήματα όμως νομοτελειακά οδηγεί σε ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ.

Τα συμφέροντα "ΚΑΙ ΠΑΠΑ ΞΕΠΑΠΑΔΕΥΟΥΝ" που έλεγαν οι παλιοί.

ΠΛΑΤΕΙΑ Speaking.

Καλά λοιπόν σας τα είπε ο Δήμαρχος Βριλησσίων, όπως μας τα μεταφέρετε.


Βέβαια ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ότι θα κάνει πράξη αυτά που λέει να μην έχετε ποτέ.

Και σε κανέναν που κατέχει θέση εξουσίας.

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Γι΄αυτό ο ρόλος των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ εν προκειμένω - είναι ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πράσινο Κίνημα: Ο σπουδαίος ρόλος της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς στη ζωή μας

  18 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς Πράσινο Κίνημα: Ο σπουδαίος ρόλος της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς στη ζωή ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις