Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Μοναδικές Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2019

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε 4 βραβεία για το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, για την επένδυση του σε νέες ...

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

ΓΠΣ: ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΜΩΡΕ;;;;"ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ (ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΣ): Μην με φέρνετε σε δύσκολη θέση, δεν είναι αυτό η επιστημονική μας άποψη, αυτή η εισήγηση είναι αποτέλεσμα πολιτικών παρεμβάσεων".

Δεν είχαμε 100% δίκιο για το ΓΠΣ, όπως αποδείχτηκε από την χθεσινή συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο.

ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ 99% ΔΙΚΙΟ, κάναμε και ένα λάθος!

ΒΕΒΑΙΑ!  Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ! ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ!

Είπε ότι έχουν γίνει 140 ενστάσεις στην πολεοδομική μελέτη του Πεύκο Πολίτη - όπως τον είχαν πληροφορήσε (σκόπιμα;;;;)  από την ΤΥ - αλλά ο ΓΚΑΣΜΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ τον ξεμπροσταιασε: Οι ενστάσεις είναι μόλις 89. 
ΛΙΓΕΣ!
Να άυτή είναι η αξιοπιστία του Νταβία. 
Όχι σαν την δικιά τους αξιοπιστία που έλεγαν ότι θα κτιστούν στην Ριζάρειο 26 χιλιάδες τμ.

ΤΟ ΕΙΠΕ 3 ΦΟΡΕΣ ο πρώην ΓΚΑΣΜΑΔΟΦΟΡΟΣ αντιδήμαρχος ότι ήταν λάθος ο αριθμός των ενστάσεων.

Αντί να ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ο ΓΚΑΣΜΑΣ, που  έκανε ανάρτηση του Π. Πολίτη, τον Δεκέμβριο του 2015, κοροϊδεύοντας του ΧΩΡΙΑΤΑΡΕΟΥΣ ότι τους βάζει στο σχέδιο ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ δεν έχει φέρει στο δημοτικό συμβούλιο καν την εξέταση των ενστάσεων - για να ξέρουμε επίσημα ΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ και τι λένε και αναγκαζόμαστε να κάνουμε τους ντετεκτιβς για να μάθουμε τι συμβαίνει ΣΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, βρήκε λάθος στον ΝΤΑΒΙΑ ο ΓΚΑΣΜΑΣ!!!!

Για τα υπόλοιπα θέματα του ΓΠΣ - ΟΛΑ ΟΜΩΣ - ΣΕ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 100% ΔΙΚΙΟ.
Οπότε όσα έχεις διαβάσει στην ΠΛΑΤΕΙΑ με ετικέτα ΓΠΣ ΝΤΑΒΙΑΣ είναι ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ.

Αλλά να μην την διαβάζεις την κωλοφυλλάδα. "ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ BLOGS" προέτρεψε τους παρευρισκόμενους ο πρώην γκασμαδοφόρος,

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΓΠΣ:

1. Η μείωση της ζώνης γύρω από το νεκροταφείο από τα 250 στα 50 μέτρα είναι μάλλον βέβαιο ότι δεν θα γίνει αποδεκτή, αφού τόσο ο Συμεών, όσο και ο μελετητής κος Καρανίκας ήταν πολύ επφυλακτικοί ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ την ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ άρνηση της Περιφέρειας.

2. Ριζάρειος και Χατζηκώνστα: ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ σε όσα προέβλεπε η μελέτη όπως την είχε εγκρίνει το προηγούμενο ΔΣ. Το ίδιο ακριβώς πολεοδομικό καθεστώς που είχε εγκρίνει ο Κουράσης υπό τις έξαλλες καταγγελίες Συμεών ψήφισαν εχτές οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και οι ίδιοι όροι δόμησης που ίσχυαν το 2014 ισχύουν και σήμερα.
Σε "Αδιευκρίνιστο καθεστώς όρων δόμησης" αναφέρθηκε ο κος Καρανίκας διακοπτόμενος από τον Γερολυμάτο που διαβεβαίωνε (μόνος του) ότι "δεν μπορεί να κτιστεί τίποτα στην Ριζάρειο και το Χ'κώνστα" (Έτσι είναι αφού έτσι νομίζει ο πρώην ΓΚΑΣΜΑΔΟΦΟΡΟΣ).

3. Αγ. Παρασκευής και Δουκ. Πλακεντίας είναι από εχθές ΖΩΝΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΣΥΝΤΛΕΣΤΗ ΔΟΜΗΣΗΣ με την βούλα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ και βέβαια των παρατάξεων Κουράση και Λαδόπουλου.
(Δύο σύμβουλοι της παράταξης Ανδροεόπουλου που είχε ψηφίσει το ΓΠΣ το 2014 ήρθαν στο ΔΣ και όταν άκουσαν τα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης αποφάσισαν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια για να μην ψηφίσουν).

ΧΑΪΛΑΪΤ
ΜΥΡΩΝΑΣ  (Με έκπληξη στο ύφος του για την συνειδητοποίηση της μαλακίας που έχουν κάνει): Καλά έχουμε ψηφίσει εμείς να γίνει ΖΥΕ η Αγίας Παρασκευής;
ΚΟΥΡΑΣΗΣ (μάλλον και αυτός μετανιωμένος του απαντάει): Ναι το έχουμε ψηφίσει.
 ΜΥΡΩΝΑΣ: Α καλά τότε!
ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕ ΜΕΤΑ.

ΑΒΥΣΣΟΣ!

ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ: Δεν είναι υποχρεωτικό να ορίσετε Ζώνη Υποδοχής Συντελεστή.΄Μπρείτε να βάλετε μόνο έναν δρόμο ή και κανένα.

4. ΜΙΝΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ χαρακτήρισε ο κ. Καρανίκας την ενοποίηση Πολεοδομικών Ενοτήτων, ενώ ΚΑΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ δεν δόθηκε στο γιατί γίνονται ίδια πολεοδομική ενότητα το Ιστορικό Κέντρο με το Άνω Νέο. "ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ" ήταν η ..... εξήγηση.

ΜΙΝΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ από τους ..... ΑΝΤΙΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥΣ!

5. Ελ. Πεντέλης και η ψευτοκατάργηση: 
Ο Γ. Κουράσης ρωτάει τον κ. Καρανίκα την επιστημονική του άποψη για το θέμα.
Ο κ. Καρανίκας του απαντάει: ΜΗΝ ΜΕ ΦΕΡΝΕΤΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ.
Ο ΣΥΜΕΩΝ "καθαρίζει" .... σουλτανικά: ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (και τα σκυλιά δεμένα)

ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΚΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΠΑΝΤΑΖΗ:

Άσχετα με το τι συμφέρει την πόλη σήμερα Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!
(Δηλαδή για να δικαιωθεί η ΒΛΑΚΕΙΑ που είχαν πει οι οπαδοί της αυτοεξυπηρέτησης παλιάάααα!!!!!)

ΑΣΧΕΤΑ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ!!!!!

Και όποιος δεν κατάλαβε θα κάνω και κακά μου!

Ο Συμεών αποδέχτηκε ΜΟΝΟ την πρότασή μας και έδωσε εντολή να μην αλλάξει το όνομα του Συνοικισμού σε Σωρό και έδωσε εντολή η Πολεοδομική Ενότητα να ονομαστεί "ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΣ - ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ" αντί για "ΣΩΡΟΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ"

ΝΤΑΒΙΑΣ ΧΑΪΛΑΪΤ:  ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ;;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *