Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΚΟΥΡΑΣΗ



Ο Συμεών εκτέθηκε όντος Γιώργο Κουράση με την απώλεια ψυχραιμίας και την απόπειρά του να διαλύσει το συμβούλιο (άλλος τελικά έχει το όνομα και άλλος την χάρη).
Και η πολιτική καταδίκη των συμπεριφορών του και της αντιδημοκρατικής νοοτροπίας του είναι καθολική. Και βέβαια και της προέδρου του ΔΣ, που θεσμικά είναι (θεωρητικά)  Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ της δημοκρατικής λειτουργίας του σώματος. (Δεν λες τίποτα, γιατί δεν λες για την πρόεδρο Αεικίνητέ μας;;;)
Ο ΣΥΜΕΩΝ ΕΚΤΕΘΗΚΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ!
ΑΛΛΑ ΔΙΠΛΑ - ή μάλλον ΤΡΙΠΛΑ - ΕΚΤΕΘΗΚΕΣ ΕΣΥ!
  • Εσύ που ψήφιζες τα "ψηφίσματα" πλειοδοσίας του ΜΕΤΑ και του ΠΑΜΕ και ζητούσες "εδώ και τώρα" να γίνουν όλοι οι συμβασιούχοι ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ με τη μία. Πίστευες ότι η υπόθεση θα έμενε στην παπαρολογία και έκανες μικροπολιτική. "ΧΩΡΙΑΤΑΡΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ! ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΟΙ" που έλεγε και ο μεγάλος.
  • Εσύ εκτέθηκες ΤΡΙΠΛΑ που ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ "ΜΠΡΟΣΤΑ" ΤΗΝ "ΕΎΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ" όπως λες, σε καμία από τις δύο ψηφοφορίες και κρύφτηκες για να μην αντιταχθείς στην κομματική ντιρεκτίβα.
  • Ούτε κατά την πρώτη ψηφοφορία, όταν από την στήριξη των εργατών - τους περισσότερους από τους οποίους εσύ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΕ διόρισες στον δήμο - προτίμησες να πας σε "άλλη εκδήλωση του δήμου" (ή μήπως του κόμματος; Σας είχε μαντρώσει και εσάς ο Βορίδης όπως έκανε και με την ΔΑΚΕ στην ΠΟΕ ΟΤΑ την ώρα που παίζονταν οι ζωές τους; Την στήνατε αν κάτι στραβώσει με τις συμβάσεις να έχουν τον πιθανό καταλογισμό οι άλλοι και όχι εσείς οι πονηροί;).
  • Ούτε στην δεύτερη, που επειδή έφυγε η Μαρία Λοτσάρη, έφυγες από το συμβούλιο και δεν ψήφισες τον Οργανισμό με τις μόνιμες θέσεις.
  • ΕΦΥΓΕΣ! ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΑ ΤΟΥ!
ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ και κάνεις υποδείξεις για το πώς μπαίνει μπροστά "η εύρυθμη λειτουργία του δήμου";;;

Τα παιχνιδάκια σας, τα παιχνίδια της αυτοεξυπηρέτησης είναι γνωστά Γιώργο Κουράση σε όσους τις έχουν αντισταθεί σταθερά χρόνια.

Και είναι παιχνιδάκι της αυτοεξυπηρέτησης το οποίο και εσύ αναπαράγεις στην μνημειώδη ανακοίνωσή σου, ελπίζοντας ότι θα είσαι ο εκλογικός εκφραστής της αυτοεξυπηρέτησης,  ότι το θέμα επανέφερε στο συμβούλιο η αντιπολίτευση.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ με την επιστολή του, ο οποίος βέβαια δέχτηκε το ΣΟΜΠΡΕΡΟ που του περάσατε μέσω της αριστερής πτέρυγας της αυτοεξυπηρέτησης και με πάσα της Συσπείρωσης στον εν δυνάμει εκλογικό σου σύμμαχο, τον πρίγκηπα της αυτοεξυπηρέτησης. 
Σε τα μας τώρα;

Ο σύλλογος ο οποίος προεδρεύεται από την δικιά σου "κολλητή", της κεντροαριστεράς (μπαίνοντας), της αντιμνημονιακής κεντροαριστεράς του "εν ελλείψει", που δέχτηκε - βεβαίως - το καπέλο αδιαμαρτύρητα.

ΘΑ ΜΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙΣ ΑΕΙΚΙΝΗΤΕ;
Το πιστεύεις ειλικρινά αυτό;
Για έτσι μας μετράς;

Και δε μου λες τώρα, να σε ρωτήσω κάτι: Αφού την λύση στον Ρούσσο (και όχι σε σένα για να σηκωθείς να φύγεις) έδωσε η Μαρία Λοτσάρη, ΕΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ;
Δεν βλέπω τίποτα. Άρα την καλύπτεις.

ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ!
Αν δεν την διαγράψεις την καλύπτεις
Τι μας περνάς; Για μπαμπουίνους όλους επειδή η πλειοψηφία τους σε ψηφίζει ΑΡΧΗΓΌ ΤΗΣ;;;

Η συναίνεση δεν είναι ευχολόγιο μεγάλε επίδοξε αρχηγέ της αυτοεξυπηρέτησης.

Η συναίνεση δομείται πάνω ΣΕ ΣΥΜΠΕΦΩΝΗΜΈΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
Συναίνεση δεν σημαίνει να είμαστε όλοι δεξιοί, που λέει ο Κόσσυβας αλλιώς είμαστε διχαστικοί.

Συναίνεση είναι να ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΤΡΙΑ - ΤΕΣΣΕΡΑ - ΠΕΝΤΕ θέματα που θα γίνουν στην πόλη, ιεραρχώντας τα πάνω από τις κομματικές μας εντολές και προτιμήσεις.

ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ - υποτίθεται - ότι ήταν η ενίσχυση, ο εκσυγχρονισμός και η οργάνωση μια ΙΚΑΝΗΣ να ανταποκριθεί στον ρόλο της στο μέλλον ΔΗΜΟΣΙΑΣ υπηρεσίας καθαριότητας.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΊΝΕΣΗ ΣΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ;;;
Πώς την έδειξες;;;

Με βέρμπα; Και μιλάς και από πάνω;

ΥΓ: ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ ΣΥΜΕΩΝ! ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΣΑΙ!
ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣ!
ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ για να σε παίξουν να κερδίσεις; Να είσαι καλό κορίτσι στις επιλογές σου, να ακολουθείς την πολιτική τους ("τους κάναμε δεξιούς" λέει πανηγυρίζοντας ο Κόσσυβας), να μην χαλάσεις τα λεφτά και να εξοντώσεις εσύ όσους δεν ήταν αυτοεξυπηρετούμενοι και υπερασπίζονται ΜΙΑ ΡΕΑΛΙΣΤΗ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ για την ενίσχυση του κοινωνικού ρόλου της αυτοδιοίκησης, με κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Δεν άκουγες. Τώρα έρχεται η σειρά σου.

ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΡΕΙΑ ΧΘΕΣ! 
ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ! ΒΡΗΚΕΣ ΗΔΗ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου