Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2017. ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

26η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), τη 15η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Αποδέσμευση κωδικών αριθμών προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017.

2. Έγκριση πίστωσης ποσού 372,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24% σε βάρος του Κ.Α. 00.6431.01 με τίτλο «Έξοδα ενημέρωσης και προβολής δραστηριοτήτων του Δήμου», για την καταχώρηση των οδηγιών σχετικά με τη χρήση των υπόγειων κάδων συμπίεσης απορριμμάτων.

3. Έγκριση σκοπιμότητας και έγκριση πίστωσης για πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Χαλανδρίου, κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων.

4. Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Ο.Ε. 2018.

5η ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε ειδική συνεδρίαση του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), τη 15η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.3852/2010:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Ψήφιση Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2018.

2. Έγκριση πίνακα στοχοθεσίας οικονομικών αποτελεσμάτων του Δήμου Έτους 2018
.


ΣΧΟΛΙΟ: Με 15 συμβούλους που έχουν μείνει να στηρίζουν την διοίκηση Ρούσσου, ο προϋπολογισμός δεν περνάει αν είναι παρόντα και τα 41 μέλη του ΔΣ αφού χρειάζονται οι μισοί ψήφοι των παρόντων.

Αν η διοίκηση συνυπολογίσει τους στρατηγικούς της συμμάχους της παράταξης Λαδόπουλου συγκεντρώνει 18 ψήφους.

Θα ψηφίσει και ο κομματικός  ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ  ανεξάρτητος σύμβουλος Θ. Βαρδουλάκης τον προϋπολογισμό;
Πάμε στις 19 ψήφους.
Κια η ανεξαρτιτοπιηθίσσα Σούλα Μάζη που παραμένει κομματιό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ;;;

ΘΑ ΡΊΞΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΡΟΥΣΣΟ;;;;

Απέναντι μένουν - εν δυνάμει 21 σύμβουλοι του Κουράση, του Ανδρεόπουλου, της Καρατζά, ο Θωμάς, ο Νταβίας και οι ΑΝΤΑΡΤΕΣ της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.
Θα καταψηφίσουν οι ΑΝΤΑΡΤΕΣ τον προϋπολογισμό που ψήφιζαν επί τρία χρόνια;

Ο ΣΥΜΕΩΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΩΡΑ!
 

Θα έχει ενδιαφέρον τι θα γίνει την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου