Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018

ΣΤΟ ΕΛ ΝΤΟΡΑΝΤΟ ΤΩΝ ΜΙΖΑΝΘΡΩΠΩΝ


Το τοπικό καλαμπούρι έχει πάθει ρηγμάτωση, από το 2014, όταν ο Ακατανόμαστος αποφάσισε να κόψει την μαλακία της αποχής  - το 2006 θύμωσε ο αγάς και έκοψε τ΄αρχίδια του, επειδή δεν τον ήθελε η τοπική μαφία, αντί να καμαρώνει, μιλάμε για μεγάλο μαλάκα - και να τους τα χώνει δημόσια αλλά και θεσμικά, χωρίς να μπορούν να πουν ΛΕΞΗ!

Και η ρηγμάτωση κάθε μέρα μεγαλώνει.

Και θα γίνει χαράδρα που θα καταπιεί τους μιζαδόρος της διαπλοκής, τα πλυντήρια τους και τα τσιράκια τους.

Τα υπαλληλάκια τους στο πολιτικό προσωπικό των δήμων - κάτι δημαρχάκια και κάτι επικεφαλής που την αδυναμία και την ανεπάρκειά τους - νόμιζαν ότι μπορούν να την καλύψουν εκχωρώντας την εξουσία που ο λαός έδωσε σε εκείνους για να την διαχειριστούν για το όφελός των πολλών, των δημοτών, των πολιτών, στους αρχιερείς της τοπικής διαπλοκής, στην μαφία των λευκών κολλάρων, της σάπιας δημσιοϋπαλληλικής διαπλοκής, των εργολαβικών λόμπυ και των πλυντηρίων της μίζας, με αντάλλαγμα να τους δίνουν ένα fake βραβείο του καλύτερου ΜΑΛΑΚΑ , σε ένα συνέδριο για τα ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ κάθε χρόνο και να τους επιτρέπουν να διώχνουν τις υπαλλήλους τους μία ώρα πριν την λήξη του ωραρίου τους, για να τιμήσουν ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, όπως δίνανε εδώ στο ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ κάτι λαμόγια, χρυσοθήρες πλαστικές χάντρες στους ινδιάνους.

Την ώρα - που οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - διώκουν, μηνύουν, εξορίζουν, απειλούν, εκβιάζουν την γυναίκα ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ - ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΡΙΑ!

Την ώρα που την πέφτουν σε εργαζόμενους που ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΖΟΝΤΑΙ για να ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ όπως οι εργάτριες στο Σικάγο.

Γελοία, ξεφτιλισμένα υπαλληλάκια ... 
Υποκριτές!

Βασισμένοι σε ρουφιάνους, τσάτσους, χαφιέδες, πουλημένους ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ και  Ιούδες, αγορασμένους με 34 μικρά ζαφειράκια, τιμούν την ημέρα της θυσίας των εργατριών στο Σικάγο, με μια ώρα λούφα για να παραστήσουν τους ευαίσθητους εις τα γυναικεία ζητήματα.

ΤΕΤΟΙΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ!

Αλλά ρε ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗ να λες ότι δεν είσαι μάρτυρας κατηγορίας;;;

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ οι κρητικοί φοράνε παντελόνια, δεν έχουν μούσι για φερετζέ. Πες το καθαρά:
ΕΙΜΑΙ ΤΣΑΤΣΟΣ και κάνω ό,τι μου λέει, με έχει στη μοιρασιά, έχουμε κάνει και κτίρια παρεούλα στον Ωρωπό, συνεταιράκια είμαστε και πήγα μάρτυρας κατηγορίας γιατί έτσι γουστάρω και λογαριασμό δεν δίνω. Γούστο μου και καπέλο μου.

ΤΙ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙΣ ΜΩΡΗ ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΡΟΜΠΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ;
Επειδή δεν θα κάνουμε την ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ φέιγ βολάν; ΠΑΛΙΟΡΟΜΠΑ:!

Αει να χαθείς.

ΞΕΦΤΙΛΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
(Θα τα ξαναπούμε το Σ- Κ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Με αφορμή (μια ακόμη) Πενταμερή για την “επίλυσή” του Κυπριακού

 Οποιαδήποτε «Συμφωνία» στη Βάση της «Διζωνικής-Δικοινοτικής», οποιαδήποτε απομάκρυνση από την ουσία του προβλήματος, ότι το Κυπριακό είνα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις