Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Προσφορά εξετάσεων από το ΙΑΣΩ General για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας



Με το μήνυμα «Δώσε αξία στην υγεία σου! Κάνε την πρόληψη συνήθεια!» και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου), το ΙΑΣΩ General, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει και να παρακινήσει την κάθε γυναίκα να κάνει την πρόληψη στάση ζωής, προσφέρει εξετάσεις προληπτικού ελέγχου σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Συγκεκριμένα, προσφέρονται:

  •  Yπέρηχος Μαστών με Ελαστογραφία (τεχνική εκτίμησης της σκληρότητας των ιστών) και Έλεγχος Σιδηροπενικής Αναιμίας (Γενική αίματος, Σίδηρος, Φερριτίνη), με 20€ 
  •  Ψηφιακή Μαστογραφία, Υπέρηχος Μαστών με Ελαστογραφία και Έλεγχος επιπέδων Σακχάρου και Λιπιδαιμικού Προφίλ (Σάκχαρο, Χοληστερίνη, LDL, Oυρία, Κρεατινίνη) με 45€ 
  •  ΔΩΡΕΑΝ Κλινική Εξέταση Μαστών επί ευρημάτων 
Η προσφορά ισχύει για όσες τηλεφωνήσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους μέχρι 13 Απριλίου 2018, τηλ. 210 650 2510-11 (Δευτ.-Παρ. 8:00-20:00).

Επιπλέον, σε όσες πραγματοποιήσουν έναν από τους ανωτέρω ελέγχους, προσφέρεται για τις διαγνωστικές εξετάσεις που θα πραγματοποιήσουν στα εξωτερικά ιατρεία την επόμενη φορά που θα επισκεφτούν την Κλινική:
  •  Προνομιακός τιμοκατάλογος με ΔΩΡΕΑΝ τα πρώτα 75€. 
  • Προνομιακός τιμοκατάλογος βασισμένος σε τιμές κρατικού τιμοκαταλόγου ή 40% έκπτωση από τον ιδιωτικό, όπου δεν προβλέπεται. 

Η προσφορά ισχύει μέχρι 8 Μαρτίου 2019. 

Το ΙΑΣΩ General, γιορτάζει μαζί με τη γυναίκα, θέλοντας να της υπενθυμίσει πόσο σημαντικό είναι να φροντίζει ό,τι πιο πολύτιμο έχει, την υγεία της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου