Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Ο ΡΟΥΣΣΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 
Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ την 1η Οκτωβρίου πραγματοποίησε ψηφοφορία επιλογής υποψηφίου Δημάρχου για την πόλη μας, με την (πολιτικά αυτονόητη) απόφαση για επιβεβαίωση της στήριξης του κυβερνώντος κόμματος στον νυν δήμαρχο Σίμο Ρούσσο.

Πληροφορίες για την διαδικασία διαρρέει στην σελίδα του στο facebook ο αποχωρήσας από την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και την οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ δημοτικός σύμβουλος Τάσος Ευσταθίου, ο οποίος καταγγέλλει την διαδικασία ως γραφειοκρατική και αποτέλεσμα μεταφερόμενων ψηφοφόρων που δεν έχουν σχέση με το Χαλάνδρι, ενώ για την μαζικότητά της μαθαίνουμε ότι δεν ξεπέρασε τα 50 κουκιά.

Αλήθεια ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ να έγινε όμως άραγε φέτος, από όσα γίνανε τον Φλεβάρη του 2014 και προκαλούν την αντίδραση των διαφοροποιημένων, που τότε πρωτοστάτησαν στις διώξεις των .... "άλλων", που θα "πασοκοποιούσαν" (όπως έλεγαν) τον ΣΥΡΙΖΑ;;;

Δηλαδή τώρα γραφειοκρατικοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ;;;;

Και ποιος "ΠΑΣΟΚος" τελικά "πασοκοποίησε" τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως γράφει ο κ. Ευσταθίου ότι συμβαίνει με την διοίκηση του Συμεών;

Ενδιαφέρουσα προσπάθειες να διαφοροποιηθούν κάποιοι βερμπαλιστικά και τελικά .... να ΚινΑλ-οποιηθούν για να μην ..... ΠΑΣΟΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ώστε στον δεύτερο γύρο να έχουν προετοιμάσει την συμπόρευση με τον .... δήμαρχο της καρδιάς τους.

Αλλά καμιά φορά τα σχέδια των ανθρώπων, τα βλέπει ο λαός και γελάει ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου