Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - Χ.Ε.Υ. 9 - ΨΗΦΙΣΜΑ

Σήμερα, 17 Μάρτη 2019 και έχοντας προ ημερών συστήσει «Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Πατήματος Χαλανδρίου» κατά της δημιουργίας Χώρου Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, ΚΔΑΥ, καθώς και κτιρίων Στέγασης Υπηρεσίας Καθαριότητας και στάθμευσης απορριμματοφόρων, συγκεντρωθήκαμε, εμείς οι κάτοικοι, στο 8ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου, προκειμένου να ενημερώσουμε τους υπόλοιπους κατοίκους του Πατήματος Χαλανδρίου, για το μέλλον της περιοχής όπου ζούμε και να συσπειρωθούμε, δηλώνοντας ότι θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να αποτρέψουμε τη δημιουργία των αναφερόμενων στο υπ΄αριθμό 201/2015 ΦΕΚ.

Ο Δήμος Χαλανδρίου, έπειτα από προσωπική αίτηση του Δημάρχου, πέτυχε την αλλαγή χρήσης γης στον Χ.Ε.Υ. 9-Δουκίσσης Πλακεντίας, επί της Λεωφόρου Ηρακλείτου στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Η αλλαγή χρήσης γης έγινε υπογείως και τυχοδιωκτικά, αφού η Υπουργική Απόφαση εκδόθηκε στις 18.9.2015, ήτοι δύο μόλις μέρες πριν τις πρόωρες εκλογές και μάλιστα επί Υπηρεσιακής Κυβέρνησης Θάνου, με αποτέλεσμα να μην αντιληφθούμε εμείς οι κάτοικοι τις ενέργειες και προθέσεις της Δημοτικής Αρχής, ώστε να προβάλλουμε τις εύλογες ενστάσεις μας, να εκφράσουμε την άποψη μας, να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας και να αμυνθούμε σε αυτήν την Υπουργική Απόφαση και την τακτική του Δήμου Χαλανδρίου.

Η διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου, λειτουργώντας κατά τον τρόπο αυτό, απαξίωσε την τοπική κοινωνία και αποφάσισε χωρίς αυτή για το τι θα γίνει στο οικόπεδο επί της Λεωφόρου Ηρακλείτου, πέριξ του οποίου υπάρχουν κατοικίες, επιχειρήσεις, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, φαρμακεία, οπωροπωλεία, γραφεία, ιατρεία, σχολεία, μουσικά εργαστήρια κα. Το επιδιωκόμενο υπό του Δήμου έργο, θα υποβαθμίσει την περιοχή Πατήματος Χαλανδρίου και τις περιουσίες μας, θα βλάψει την υγεία μας, την ποιότητα ζωής μας και το περιβάλλον.

Παράλληλα, προβαίνοντας σε αλλαγή χρήσης γης, η διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου ενήργησε παράνομα, καταστρατηγώντας προυπάρχουσες διατάξεις Νόμων και αποφάσεις αρμόδιων Διοικητικών Οργάνων.

Καλούμε τον Δήμαρχο Χαλανδρίου να ακυρώσει άμεσα τα σχέδια για τη δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, ΚΔΑΥ και χώρων στάθμευσης και εγκατάστασης Υπηρεσιών Καθαριότητας.

Θα είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε κάθε ενέργεια, που απειλεί την υγεία μας και το μέλλον των παιδιών μας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – Χ.Ε.Υ. 9


ΣΧΟΛΙΟ: Κύριοι της .... "επιτροπής" εμείς ανεβάζουμε το δελτίο τύπου σας αν και εσείς καλέσατε ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ δημοτικές παρατάξεις την Κυρική και δεν μας είχατε καλέσει.

Αγνοήσατε εκείνη την δημοτική παράταξη ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΗΣ τα είπε στο ΔΣ το 2015  και τα έγραψε στην Πλατεία ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ και ο Κουράσης ψήφιζενα γίνουν.

Κάνετε ό,τι σας λέει το πλυντήριο των ευθυνών του - Καρατζά και Θωμάς  και  εμπλέκεστε ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ στο παραταξιακό παιχνίδι. δεν κάνετε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου