Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Μμμμ! Το πιάσαμε το υπονοούμενο! Ζημιές στο παλιό δημαρχείο σήμερα.



Οι φωτό και το απόσπασμα ανέβηκαν από το γραφ ..... - συγνώμη όχι από το γραφείο τύπου ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΥΠΟΥ - στο facebook, στην προσωπική του σελίδα.

Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι μία παράγραφος από τα γνωστά ηρωικά που γράφει ο Συμεών στο φατσομπούκι  (ανοικτή είναι η σελίδα του, δες τα αν θες, εμείς δεν θεωρούμε σοβαρό να αναδημοσιεύουμε τα προπαγανδιστικά σεντόνια του).

Αυτό που αξιολογούμε ως ΚΡΙΣΙΜΟ είναι αυτή η παράγραφος που ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ που ο σκεπτόμενος πρέπει να αξιολογήσει:

"Έτσι κατέστρεψαν ότι βρήκαν μπροστά τους στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου,στα αρχεία πρακτικών των συνεδριάσεων και στην αίθουσα που έχει παραχωρηθεί στον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης"

Και τι βλέπουμε ή τι καταλαβαίνουμε εμείς?

1. Ότι στο παλιό δημαρχείο, στα δημοτικά καταστήματα της πόλης ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ - δεν έχουν γραφεία ΟΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ,  αλλά έχουν όλοι οι σύλλογοι που είναι "υπάκουοι" στον Σουλτάνο.
Παλιό Δημαρχείο, Παπάγου, Δαναϊδων, ΚΕΠ  ....
Η εφαρμογή του νόμου ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ για τις δημοτικές παρατάξεις δεν μπορεί να γίνει. Για κάθε σύλλογο 20 μελών όμως βρίσκεται χώρος ακόμα και στον χώρο συνεδρίασης του ΔΣ. Στο ΧΑΛΑ ΝΤΕΡΕ!

2. Κανείς δεν κατέστρεψε "ό,τι βρήκε μπροστά του" αφού δεν βλέπουμε κατεστραμμένη ούτε μια οθόνη υπολογιστή, ούτε μία καρέκλα.
Μερικά πεταμένα χαρτιά βλέπουμε τριγύρω στις φωτό που ανέβασε ο δήμαρχος τύπου.

3. Η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ, λέει καταστραφήκαν. 
Μμμμμ! Ενδιαφέρον. 
Το έχουμε ξαναδεί το έργο  ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου