Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 7 Απριλίου 2019

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΙΜΟ ΡΟΥΣΣΟ

 
Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου , Σίμος Ρούσσος, γράφει σε ανακοίνωση του «Ας δούμε όμως τι λένε οι σύντροφοι της κ. Καρατζά στην Πάτρα και ο δήμαρχος του ΚΚΕ κ. Πελετίδης προκείμενου να πείσουν για την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός σύγχρονου τοπικού σταθμού μεταφόρτωσης» και παραπέμπει σε βίντεο.

Δεν πρόσεξε όμως ο Δήμαρχος Σ.Ρούσσος ότι το συγκεκριμένο βίντεο δεν είναι του συντρόφου μας Πελετίδη, αλλά του 2013 του δικού του συντρόφου στον ΣΥΡΙΖΑ κ. ΔΗΜΑΡΑ.

Επιπολαιότητα του Σ.Ρούσσου θα μου πεις;

Λίγο το κακό. Αλλά ο Δήμαρχος Χαλανδρίου είναι υπεύθυνος για την πολιτική προστασία στο Δήμο. Και το μυαλό μας πάει σε κάτι άλλες «επιπολαιότητες» του ΣΥΡΙΖΑ, όπως της κυρίας Δούρου, που κόστισαν ακριβά .

Και για να δουν όλοι οι Χαλανδραίοι πως λύνουν τα προβλήματά οι δήμαρχοι της Λαϊκής Συσπείρωσης , έχουμε να πούμε, ότι ασφαλώς η Πάτρα χρειάζεται ΣΜΑ (όπως παραδέχεται και ο Σίμος Ρούσσος, γιατί είναι 3πλάσια από το Χαλάνδρι), αλλά όχι μεσοτοιχία με ζαχαροπλαστείο και σπίτια.

Για τη χωροθέτηση του ο Δήμαρχος, κ. Πελετίδης κάλεσε όλους τους φορείς της πόλης και ο ΣΜΑ χωροθετήθηκε σε ακατοίκητη περιοχή δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από τα σπίτια.

Άλλο λοιπόν τρίχα (ΣΜΑ Πάτρας) και άλλο τριχιά (ΧΕΥ 8 και ΧΕΥ 9 Χαλάνδρι).

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΑΡΑΤΖΑ ΛΟΥΛΑ

ΣΧΟΛΙΟ: Η ανακοίνωση - απάντηση της Λαϊκής Συσπείρωσης προς τον Δήμαρχο Σ. Ρούσσο στάλθηκε στην ΠΛΑΤΕΙΑ, Και ό,τι ζητάει την φιλοξενία μας την έχει.

Για εμάς είναι διακριτή η δημοσιογραφική από την πολιτική ιδιότητα και συμπεριφορά.

Το δελτίο τύπου αφορά όσα γράφει ο Σ Ρούσσος στο φατσομπούκι και τα αναρτήσαμε στην προηγούμενη ανάρτηση για να ΄χει ο αναγνώστης μας πλήρη άποψη για το θέμα.

Και επειδή μέρος όσων λέει ο κ. Ρούσσος θα σχολιαστούν και από εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου