Κυριακή, 7 Απριλίου 2019

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΙΜΟ ΡΟΥΣΣΟ

 
Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου , Σίμος Ρούσσος, γράφει σε ανακοίνωση του «Ας δούμε όμως τι λένε οι σύντροφοι της κ. Καρατζά στην Πάτρα και ο δήμαρχος του ΚΚΕ κ. Πελετίδης προκείμενου να πείσουν για την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός σύγχρονου τοπικού σταθμού μεταφόρτωσης» και παραπέμπει σε βίντεο.

Δεν πρόσεξε όμως ο Δήμαρχος Σ.Ρούσσος ότι το συγκεκριμένο βίντεο δεν είναι του συντρόφου μας Πελετίδη, αλλά του 2013 του δικού του συντρόφου στον ΣΥΡΙΖΑ κ. ΔΗΜΑΡΑ.

Επιπολαιότητα του Σ.Ρούσσου θα μου πεις;

Λίγο το κακό. Αλλά ο Δήμαρχος Χαλανδρίου είναι υπεύθυνος για την πολιτική προστασία στο Δήμο. Και το μυαλό μας πάει σε κάτι άλλες «επιπολαιότητες» του ΣΥΡΙΖΑ, όπως της κυρίας Δούρου, που κόστισαν ακριβά .

Και για να δουν όλοι οι Χαλανδραίοι πως λύνουν τα προβλήματά οι δήμαρχοι της Λαϊκής Συσπείρωσης , έχουμε να πούμε, ότι ασφαλώς η Πάτρα χρειάζεται ΣΜΑ (όπως παραδέχεται και ο Σίμος Ρούσσος, γιατί είναι 3πλάσια από το Χαλάνδρι), αλλά όχι μεσοτοιχία με ζαχαροπλαστείο και σπίτια.

Για τη χωροθέτηση του ο Δήμαρχος, κ. Πελετίδης κάλεσε όλους τους φορείς της πόλης και ο ΣΜΑ χωροθετήθηκε σε ακατοίκητη περιοχή δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από τα σπίτια.

Άλλο λοιπόν τρίχα (ΣΜΑ Πάτρας) και άλλο τριχιά (ΧΕΥ 8 και ΧΕΥ 9 Χαλάνδρι).

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΑΡΑΤΖΑ ΛΟΥΛΑ

ΣΧΟΛΙΟ: Η ανακοίνωση - απάντηση της Λαϊκής Συσπείρωσης προς τον Δήμαρχο Σ. Ρούσσο στάλθηκε στην ΠΛΑΤΕΙΑ, Και ό,τι ζητάει την φιλοξενία μας την έχει.

Για εμάς είναι διακριτή η δημοσιογραφική από την πολιτική ιδιότητα και συμπεριφορά.

Το δελτίο τύπου αφορά όσα γράφει ο Σ Ρούσσος στο φατσομπούκι και τα αναρτήσαμε στην προηγούμενη ανάρτηση για να ΄χει ο αναγνώστης μας πλήρη άποψη για το θέμα.

Και επειδή μέρος όσων λέει ο κ. Ρούσσος θα σχολιαστούν και από εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Λιβύη: Η κατάσταση στη χώρα 100 ημέρες πριν τις προγραμματισμένες εκλογές

του Γ. Παπαγιαννόπουλου Εκατό ημέρες πριν από τις κοινοβουλευτικές και προεδρικές εκλογές στη Λιβύη, που έχουν προγραμματιστεί για τις 24 ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις