Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Τηλεφωνικές γραμμές έκτακτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και στερούνται προστατευτικού περιβάλλοντος ενεργοποιεί ο Δήμος Χαλανδρίου, σε μια προσπάθεια να υποστηρίξει ενεργά όλους εκείνους που, λόγω της εξάπλωσης του COVID και των περιοριστικών για τις μετακινήσεις τους μέτρων, δεν μπορούν μόνοι τους να έχουν πρόσβαση στα αναγκαία για την επιβίωσή τους τρόφιμα και φάρμακα.

Οι τηλεφωνικές γραμμές είναι: 210-6848380, 210-6899911-13-14 και 210 6819068.
Θα λειτουργούν από 08:00 έως 16:00.

Τα αιτήματα που θα υποβάλλονται, θα αξιολογούνται, θα ιεραρχούνται και αναλόγως θα εξυπηρετούνται με τη συνεργασία σούπερ μάρκετ, παντοπωλείων, φαρμακείων και άλλων καταστημάτων του Δήμου.
Η έκτακτη συνδρομή του Δήμου αφορά ηλικιωμένους άνω των 70 ετών, ΑμεΑ καθώς και πάσχοντες από χρόνια νοσήματα (καρδιοπαθείς, πνευμονοπαθείς, διαβητικοί, ανοσοκατασταλμένοι λόγω κακοήθων νόσων, κορτιζόνης κλπ), οι οποίοι διαβιούν χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον.

«Κανένας μόνος του απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού. Αυτό είναι το κύριο μέλημά μας. Ο Δήμος Χαλανδρίου θα σταθεί αλληλέγγυα στο πλευρό των συμπολιτών μας που δεν διαθέτουν υποστηρικτικό περιβάλλον και δεν μπορούν μόνοι τους να πάνε σε ένα σούπερ μάρκετ ή ένα φαρμακείο για να πάρουν τα αναγκαία για την επιβίωσή τους τρόφιμα και φάρμακα. Στις κρίσιμες στιγμές που ζούμε, κάποιοι συμπολίτες μας δοκιμάζονται περισσότερο από κάποιους άλλους. Δεν θα είναι μόνοι τους σε αυτή τη δοκιμασία. Θα είμαστε πλάι τους», δήλωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος για την ενεργοποίηση των γραμμών έκτακτης ανάγκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου