Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Πληροφορίες για τον COVID-19 και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής μέσα από τον αυτόματο ψηφιακό βοηθό


Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε:

“Σήμερα ενεργοποιούμε ακόμα μια ψηφιακή υπηρεσία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και επιχειρήσεων, τον Ψηφιακό Βοηθό της Περιφέρειας Αττικής. Ο Ψηφιακός Βοηθός παρέχει με αυτόματο και εύκολο τρόπο πληροφορίες για τον COVID-19 καθώς και για τις Υπηρεσίες και τις δομές της Περιφέρειας. Φέρνουμε την Περιφέρεια στο κινητό των πολιτών και συγκεκριμένα ως μια επαφή στο facebook messenger. Έτσι, χωρίς να απαιτείται κάποια πρόσθετη εφαρμογή κινητού, ο χρήστης αποκτά με το κινητό του πρόσβαση σε ένα πλήθος δεδομένων της Περιφέρειας, ενώ οι πληροφορίες συνεχώς εμπλουτίζονται με δυναμικό τρόπο και ανάλογα με τα ερωτήματα με τη χρήση τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης.”

Ο Ψηφιακός Βοηθός της Περιφέρειας Αττικής (atticabot) παρέχει με εύκολο και απλό τρόπο πληροφορίες και ενημέρωση για την Περιφέρεια Αττικής και τις Υπηρεσίες της και παράλληλα δίνει χρήσιμες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τον COVID-19. Οι απαντήσεις δίνονται με αυτοματοποιημένο τρόπο και λειτουργεί μέσα από το facebook και από το website της Περιφέρειας Αττικής.

Για να χρησιμοποιήσετε τον ψηφιακό βοηθό χρειάζεται να έχετε στο κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σας το facebook messenger και αρκεί να πατήσετε στο link https://www.messenger.com/t/atticabot. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε κάποια άλλη εφαρμογή.

Ο χρήστης μπορεί να έχει άμεση και εύκολη πρόσβαση στις σχετικές πληροφορίες επιλέγοντας μεταξύ των μενού, πχ Μέτρα Προστασίας, Φόρμα κοκ. Ο χρήστης μπορεί να γράψει πληκτρολογώντας το δικό του ερώτημα, πχ Νέα, και ο Ψηφιακός Βοηθός με τεχνητή νοημοσύνη θα προσπαθήσει να καταλάβει το ερώτημα και να απαντήσει σχετικά.

Μίλησε στο Atticabot


 
Μάθε Περισσότερα

Τη στιγμή αυτή ο Ψηφιακός Βοηθός της Περιφέρειας Αττικής βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία (beta) και ενθαρρύνουμε όσους χρήστες αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα, έχουν κάποια παρατήρηση ή πρόταση βελτίωσης να μας τη στείλουν μέσω της φόρμας http://botakis.com/atticabot-feedback. Οι πληροφορίες που περιέχονται αντλούνται από τον δικτυακό τόπο της Περιφέρειας Αττικής και ενημερώνονται συνεχώς ανάλογα με τα ερωτήματα που γίνονται. Με τον τρόπο αυτό η γνώση του ψηφιακού βοηθού είναι δυναμική και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες πληροφορίες και δεδομένα.

Για λόγους συμμόρφωσης με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) παρακαλούμε να μην στέλνετε προσωπικά σας στοιχεία και προσωπικά δεδομένα. Ο Ψηφιακός Βοηθός της Περιφέρειας Αττικής λειτουργεί για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τους άλλους τρόπους επικοινωνίας σε περίπτωση επείγουσας κατάστασης.

Ο Ψηφιακός Βοηθός της Περιφέρειας Αττικής υλοποιήθηκε με την τεχνολογική πλατφόρμα για την υλοποίηση και λειτουργία ψηφιακών βοηθών Botakis που είναι σχεδιασμένη από την ελληνική εταιρία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy .


Ο Ψηφιακός Βοηθός — Chat Bot αποτελεί μέρος της σουίτας εφαρμοργών της Crowdpolicy τα Crowdapps.



Τα Crowd Apps είναι η ολοκληρωμένη σουίτα cloud εφαρμογών για πόλεις, δήμους, περιφέρειες και τοπικές ομάδες πολιτών. Υποστηρίζουν τη συμμετοχικότητα, την επικοινωνία, τη διαφάνεια, τη λογοδοσία, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την τοπική ανάπτυξη και την εθελοντική προσφορά και αποτελούν βέλτιστες καλές πρακτικές σύγχρονης διακυβέρνησης. Όλες οι εφαρμογές λειτουργούν σε cloud περιβάλλον. Η Crowdpolicy παρέχει συνεχή λειτουργική και τεχνική υποστήριξη για τη σωστή χρήση και αξιοποίησή τους. Μπορείτε να δείτε στη συνέχεια τη χρήση τους, χρήσιμες εφαρμογές και σχετικά άρθρα, επιλέγοντας την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει.

CrowdApps


Crowdpolicy

Για περισσότερες πληρφοφορίες ή για ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2169002600 ή μέσω e-mail στο sales@crowdpolicy.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου