Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ


Το δημαρχείο Πεντέλης έμεινε για αρκετές ώρες υπό κατάληψη εχθές, γιατί η δήμαρχος Πεντέλης επιμένει να αναθέσει την αποκομιδή ογκωδών απορριμμάτων σε ιδιώτη - εργολάβο.

Έχει γίνει ο χαμός από την περίοδο της καραντίνας στην Πεντέλη, μέχρι χθες που οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον δήμο (που δεν είναι τσάτσοι) κορυφώθηκαν.

Μαζί με τους εργαζόμενους του Δήμου Πεντέλης - ΠΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ (δεν είναι σύλλογος που κάνει ό,τι λέει η Δήμαρχος, σαν κάποιους άλλους στην γειτονιά) παραβρέθηκε δυναμικά η ΠΟΕ ΟΤΑ με επικεφαλής τον πρόεδρό της και πολλά στελέχη της Ανατροπής - την ΠΑΣΚΕ με πολιτικά δηλαδή, που τώρα είναι πολύ κοντά  στην Προοδευτική Συμμαχία - τους νεοσυριζαίους), αντιπροσωπεία της ΑΣΚΟΤΑ (των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ χωρίς πολιτικά, των κανονικών), της ΔΑΣ (ΠΑΜΕ).

ΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ - ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ έλεγε (σωστά) το πανώ της ΠΟΕ ΟΤΑ.


Ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Σπίρτζης ήταν ομιλητής στην χθεσινή κινητοποίηση.

Επιχειρηματολόγησε - ο Χρήστος Σπίρτζης - ότι δεν είναι προς το συμφέρον των δημοτών οι εργολαβίες στις ανταποδοτικές υπηρεσίες. Τώρα θα μου πεις εδώ άλλαξαν δημοψήφισμα, αυτό δεν θα μπορούν να αλλάξουν μετά; ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.


Κόσμο είδαν και μπήκαν Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Ανδρέας Νεφελούδης,  .... ο μισός ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκεί, πλαισιώνοντας τον επικεφαλής της δημοτικής τους παράταξης και αντιπολίτευσης του δήμου Πεντέλης Αντώνη Φειδοπιάστη. Σέρνονται και εθνικές εκλογές το φθινόπωρο -  ακούγεται - και όλοι οι Μαυρογυαλούροι πρέπει να πάνε στις περιφέρειες τους για να δουν τους χωριαταρέους.

Την ίδια περίοδο, που λες μπαμπουίνο μου  - από την περίοδο της καραντίνας μέχρι χθες -  σε γειτονικό - όμορο της Πεντέλης δήμο,
  • με διοίκηση ΣΥΡΙΖΑ, δήμαρχο που έχουν υποστηρίξει οι ΖΑΙΟΙ και η ΠΡΟ ΣΥ
  • με Σύλλογο εργαζομένων φιλικά προσκείμενο στην διοίκηση του ΣΥΡΙΖΑ, 
  • με ΑΠΟΛΥΤΗ πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ  στην  Οικονομική Επιτροπή - και μάλιστα με την ψήφο και ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ που είναι και στην ΑΔΕΔΥ  (Ραγκούσης, Μαριλίζα, Μαδεμλής και λοιποί πασοκογενείς νεοσυριζαίοι είναι αυτό το ΠΡΟ ΣΥ - "φίλοι" μας είναι, ξερενόμαστε και από την καλή και από την ανάποδή μας )
.... έχουν δοθεί ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ για αποκομιδή ΟΓΚΩΔΩΝ, ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΔΩΝ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ - που την καθάρισαν οι εθελοντές πριν μπει ο εργολάβος για να μην κουραστεί, συντηρήσεις ΠΡΑΣΙΝΟΥ .... ακόμα και χαρακτηρισμένοι αθλητικοί χώροι προίκα σε ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ αθλητικό παράγοντα.

Οι παλιοσύντροφοι Σπίρτζης - Μαριλίζα - Τράκας (ΑΝΑΤΡΟΠΟΗ - ΠΟΕ ΟΤΑ), οι της ΑΣΚΟΤΑ, δεν πήρανε χαμπάρι μωρέ και δεν πήγαν εκεί να διαμαρτυρηθούν.

ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ! Μούγκα στη στρούγκα.

Εκεί δεν τους πειράζουν οι εργολαβίες ανταποδοτικών.

Εκεί που δεν είναι δικός τους ο δήμαρχος κάνουν τους αντίθετους στις ιδιωτικοποιήσεις.

Αλλά - όπως λένε - δεν είναι μωρέ και  ΣΥΡΙΖΑ η διοίκηση αυτού του δήμου. ΜΗ ΤΗΝ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.

Αλήθεια; Τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - δύο πολύ ωραίες κυρίες - μέλη της ΚΕ είναι στην διοίκηση του δήμου, εκτός του δημάρχου - μπαλαντέρ.
Δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ αγαπητέ Χρήστο, αγαπητή Μαριλίζα πρώην σύντροφοί μου αυτοί;;;
Για να μην ρωτήσω για τον φίλο σας που είναι .... ο φίλος του ..... ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.

Αλλά - εμείς τα λέμε και θα τα λέμε ΟΛΑ, όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ και των υποκριτών του.

 Να μην ξεχάσουμε και το ΠΑΜΕ, την ΔΑΣ ΟΤΑ και την δική τους υποκρισία.

Γιατί και εκείνοι ήταν εχθές στο δημαρχείο της Πεντέλης και κατήγγειλαν την εργολαβία.

ΟΥΤΕ Η ΔΑΣ  και το ΠΑΜΕ - ούτε οι δικοί τους εργαζόμενοι - άκουσαν όμως για εργολαβίες στην καθαριότητα και το πράσινο στον δίπλα δήμο.

ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ σε εκείνον τον  ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ και ούτε αυτοί οι "ταξικοί" άκουσαν τίποτα.

Μόνο για την Πεντέλη άκουσαν μωρέ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ (στο κόλπο).

Ή είναι αυτό που λέμε εμείς:  ΟΤΑΝ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου