Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 


Ο κατήφορος της διοίκησης Ρούσσου στον δήμο Χαλανδρίου συνεχίζεται με σπασμένα πλέον τα φρένα ακόμα και σε τομείς - όπως η κοινωνική πολιτική - που ήταν στα συγκριτικά πλεονεκτήματά της.

Η ματαίωση των φετινών, προγραμματισμένων - και καθιερωμένων 'εδώ και σαράντα χρόνια' (με την  διατύπωση που αρέσει στην σουλτανική αυλή) διακοπών των μελών του ΚΑΠΗ,  της σημαντικότερης προσφοράς του δήμου στην τρίτη ηλικία, είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ειδικά στις σημερινές οικονομικές συνθήκες για τους συνταξιούχους και μετά τους εγκλεισμούς και την απομόνωση την οποία βίωσαν περισσότερο από όλους οι μεγαλύτεροι ηλικιακά συμπολίτες μας.

Πόσο μάλλον που η συνδιοίκηση Ρούσσου - Πράσου - Λαδόπουλου είχε εντάξει κονδύλι 80.000 ευρώ στον προϋπολογισμό του 2023 του Δήμου  και 'πούλαγε' στα μέλη του ΚΑΠΗ "παραμύθι' ότι το πρόγραμμα φέτος θα υλοποιηθεί κανονικά.

Ο δημοτικός μας σύμβουλος Δημήτρης Λέρτας έθεσε ερώτημα στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο για να λάβει από την εντεταλμένη για την κοινωνική πολιτική σύμβουλο της διοίκησης Ρούσσου, κα Κατούφα παιδαριώδεις και προσβλητικές για τον πολίτη δικαιολογίες περί διαδικασιών που καθυστέρησαν επειδή δεν γνώριζε πώς θα εξελιχθεί η πορεία της πανδημίας.

Προφανώς τα μέλη της σουλτανικής διοίκησης ήλπιζαν σε LOCK DOWN για να μην διατεθεί το κονδύλι των 80.000 ευρώ για τα ΚΑΠΗ και τους Χαλανδραίους πολίτες και να το χρησιμοποιήσουν αλλού, αλλά ο ιός δεν τους έκανε την χάρη.

Κανονικά θα έπρεπε να ζητηθεί η παραίτηση της εντεταλμένης συμβούλου για αυτό το ΜΕΙΖΟΝ ΦΙΑΣΚΟ υποκρισίας ή ανικανότητας (ας διαλέξουν τι τους ταιριάζει καλύτερα από τα δύο). Αλλά αυτό θα ήταν ανούσιο αφού οι παραιτήσεις προϋποθέτουν την πολιτική ευαισθησία και την ενσυναίσθηση για τους συμπολίτες μας που στερήθηκαν την εβδομάδα επικοινωνίας και συνεύρεσης που τόσο περίμεναν (την χρήση του όρου ενσυναίσθηση - που δεν μας αρέσει - την χρωστάγαμε και την επιστρέφουμε έντοκα με την ευκαιρία) .

Το ότι για το θέμα ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ, την ώρα που οι παρατάξεις της αυτοαποκαλούμενης αντιπολίτευσης και ιδίως εκείνες που μετέχουν στην οικονομική επιτροπή και φέρουν ευθύνη για την υλοποίηση του προϋπολογισμού ΣΙΩΠΟΥΝ, δεν είναι πλέον είδηση για το Χαλάνδρι.

Προφανώς ΜΑΖΙ αποφάσισαν ότι τα 80.000 ευρώ θα έπρεπε να αξιοποιηθούν κάπου αλλού, όπως για παράδειγμα στην προβολή των δημοτικών παρατάξεων του κόλπου στα μέσα μαζικής εξαπάτησης που χρηματοδοτούνται από τον δήμο για να θάβουν κάθε διαφορετική φωνή και έτσι τα στέρησαν από εκείνους που αποκαλούν προκλητικά 'περήφανα γηρατειά' οικειοποιούμενοι τα συνθήματα και τις πολιτικές της πραγματικής ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που ούτε στο δακτυλάκι της δεν μπορούν να φτάσουν οι ανάλγητοι βερμπαλιστές,

ΝΤΡΟΠΗ!  

ΥΓ: Δεν περιμένουμε να αναρτηθεί η ανακοίνωσή μας στο site του δήμου όπως γίνεται με τις παρατάξεις του κόλπου. Ο αποκλεισμός μας από το σουλτανικό σύστημα είναι τίτλος τιμής και παράσημο για εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου