Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαλάνδρι, 18 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φίλες και φίλοι,

Το εκλογικό αποτέλεσμα για τον Δήμο Χαλανδρίου, δίνει στην πόλη μας και όσους ζούμε και εργαζόμαστε σε τούτη τη φιλόξενη γωνιά του λεκανοπεδίου, την ελπίδα ότι το αύριο του τόπου μας είναι εξασφαλισμένο.

Η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας, τίμησε τον Γιώργο Κουράση, και αναδεικνύοντάς τον Δήμαρχο Χαλανδρίου, έδωσε τη δική της, ηχηρή απάντηση στους κατ’ επάγγελμα καιροσκόπους της εξουσίας.

Σε εκείνους που για οκτώ ολόκληρα χρόνια, δεν είχαν τίποτα το θετικό να συνδράμουν από τη θέση της Αντιπολίτευσης, στην οποία τους είχαν ορίσει οι πολίτες του Χαλανδρίου.

Έλεγαν «όχι σε όλα», όταν δεν ήταν απόντες από τους κοινούς αγώνες.

Δεν δίσταζαν να σπιλώνουν ονόματα και συνειδήσεις, να ποδοπατούν κάθε έννοια πολιτικής ηθικής, να αρνούνται κάθε προσπάθεια συναίνεσης, συνεργασίας, συνεννόησης για το καλό του τόπου μας.

Με τη νίκη του Γιώργου Κουράση, δικαιώνεται η προσπάθεια που κάναμε όλοι εμείς, ώστε να είναι εκείνος που θα πάρει τη σκυτάλη και θα συνεχίσει την καθημερινή μάχη για ένα καλύτερο Χαλάνδρι, σε πείσμα ορισμένων, λίγων ευτυχώς, που θα προτιμούσαν κάποια «λαμπερή» υποψηφιότητα, χωρίς δεσμούς με την αγαπημένη μας πόλη.

Τον Γιώργο Κουράση τον γνωρίζουμε καλά. Η ηπιότητα του χαρακτήρα του, η μετριοπάθεια και η συνέπεια σε κοινές αρχές, διασφαλίζουν ότι η πόλη στην οποία μεγαλώνουν τα παιδιά μας, θα συνεχίσει την πορεία της προς το μέλλον.

Δεν θα τραβήξει χειρόφρενο στην πρόοδο, δεν θα γυρίσει στο παρελθόν.

Σε ό, τι με αφορά, και από τη θέση του ελεγμένου Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής πλέον, θα είμαι πάντα δίπλα σε όλους εσάς, και την καινούρια δημοτική αρχή.

Για να δώσουμε στο Χαλάνδρι και την Αττική, τη Νέα Προοπτική που αξίζουν.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου