Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΣΚΑΝΔΑΛΟ, "ΣΚΑΝΔΑΛΟ" ή "ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ" ΛΑΘΟΣ;

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε ότι ο Μύρωνας Ανδριανάκης διορίστηκε στο Δ.Σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με αυτή εδώ την ανάρτηση, όπως και ο κ. Ζαφειρόπουλος στο Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ.

Σήμερα το OMERTA αναφέρεται στο θέμα έχοντας διαγνώσει "οσμή σκανδάλου" στο γεγονός ότι ο Μύρωνας Ανδριανάκη αναφέρεται ως τοπογράφος μηχανικός και όχι ως απόστρατος αξιωματικός, όπως όλοι ξέρουμε στο Χαλάνδρι ότι είναι.

http://omertanewsgr.blogspot.gr/2013/05/blog-post_2315.html

Η ΠΛΑΤΕΙΑ μίλησε για το θέμα με τον Μύρωνα Ανδριανάκη ο οποίος μας είπε ότι πρόκειται για ασήμαντο θέμα.

"Εκ παραδρομής αναφέρθηκε στο ΦΕΚ ότι είμαι Τοπογράφος Μηχανικός" μας είπε ο κ. Ανδριανάκης "και έχω ζητήσει ήδη να διορθωθεί".

Επιμείναμε να τον ρωτάμε για το αν η θέση που κατέχει στο Δ.Σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχε ως προαπαιτούμενο την ιδιότητα του μηχανικού και εκείνος κατηγορηματικά μας διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και ότι νομίμως βρίσκεται στο Δ.Σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Τώρα αν είναι κολλητός του κ. Χατζηδάκη και γι' αυτό διορίστηκε στο Δ.Σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ένα έχουμε να δηλώσουμε:

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ή πιστέψατε ότι η τρικομματική κυβέρνησις και η τρόικα εργάζονται δια τον εκσυγχρονισμό του κράτους, την ισονομία, την ισοπολιτεία, την διαφάνεια και θα επιφέρουν την μεταβολή του ρωμαίικου σε κράτος αναλόγου επιπέδου με τις δημοκρατίες των βορείων εταίρων μας - δανειστών μας;

ΧΕΣΤΗΚΑΝ! Να πάρουν ό,τι έχουν επιλέξει τους ενδιαφέρει. Αεροπλάνα και βαπόρια ....

ΥΓ: Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την πληροφορία του ΟΜΕΡΤΑ ότι ο Μύρων θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος της ΝΔ στο Χαλάνδρι. 

ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΜΕ γιατί δεν θα παίρναμε ειλικρινή απάντηση και δεν έχουμε όρεξη να ζητάμε μόνοι μας να μας δουλεύουν.

ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΔΗΛΑΔΗ όπως τα λέει το ΟΜΕΡΤΑ,  ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΤΟΝ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ;

Και όλοι αυτοί που ταυτίστηκαν μαζί του και του κρατάν φανάρι από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις;

Πωπώωωωωω.
ΜΠΑΧΑΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Η ΝΔ μαζί με τις δορυφορικές της μνημονιακές δυνάμεις αλλά και το τοπικό γαλαζοπράσινο κόλπο πάνε για το 1-2, έτσι όπως έχει βρει ΟΛΟΥΣ τους άλλους κατάχαμα.

ΛΕΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου