Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΘΕΜΑ ή ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ aftodioikisi.gr ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΕ ΟΤΑ


«Πόρτα» ΠΟΕ-ΟΤΑ στην ΠΕΔ Αττικής λόγω… ΚΚΕ



Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην ΠΟΕ-ΟΤΑ και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής με αφορμή την κίνηση της ΠΕΔ Αττικής να καλέσει στο τακτικό συνεδριο της, την Πέμπτη 23 Μαΐου, εκτός απο την Ομοσπονδία και το Συνδικατο ΟΤΑ αφήνοντας, ;όπως τονίζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, εκτός τους υπόλοιπους… 89 Πρωτοβάθμιους συλλόγους.

Η ενοχλήση δε της ΠΟΕ-ΟΤΑ απο την κίνηση της ΠΕΔ Αττικής ήταν τόσο μεγάλη, που αποφάσισε να μην συμμετάσχει στο συνέδριο.

Αναλυτικά, στη σχετική ανακοίνωση της η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αφού υπενθυμιζει ότι αντιπροσωπεύει την συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. τονίζει: «Με έκπληξη όμως διαπιστώσαμε όπως προκύπτει από το πρόγραμμα εργασιών του συνεδρίου σας που επισυνάπτεται στην πρόσκληση που μας αποστείλατε πως εκτός από την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλέσατε να εκφράσει τις απόψεις του και Πρωτοβάθμιο Σύλλογο, οι εργαζόμενοι του οποίου συγκαταλέγονται στα μέλη της Ομοσπονδίας μας. Γνωρίζετε φυσικά, έχοντας πολυετή πείρα στα αυτοδιοικητικά δρώμενα πως αυτό αποτελεί ξεκάθαρη παρέμβαση στα εσωτερικά του συνδικαλιστικού κινήματος»

Στην συνέχεια αφού αναφέρει ότι με την «με την ενέργειά σας αυτή, εσκεμμένα προωθείτε την διάσπαση και τον διαχωρισμό των εργαζομένων προκειμένου ευκολότερα να «περάσει» η μνημονιακή πολιτική για την Αυτοδιοίκηση«, υπογράμμιζει: «Θεωρούμε επίσης αυτονόητο για λόγους ίσης αντιμετώπισης, αφού επιθυμείτε να εκφράσει τις απόψεις τους ένα συγκεκριμένος Πρωτοβάθμιος Σύλλογος εργαζομένων, την ίδια ευαισθησία θα δείξετε και σε πολλούς άλλους πρωτοβάθμιους συλλόγους (90 περίπου) που θα παρευρεθούν προκειμένου και εκείνοι να εκθέσουν τις δικές τους απόψεις».

Καταλήγοντας η ΠΟΕ-ΟΤΑ ενημερώνει «πως δεν αποδεχόμαστε την πρόσκλησή σας και δεν θα συμμετέχουμε στις εργασίες του Συνεδρίου σας» και καλεί τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας στην Περιφέρεια Αττικής, να συμμετάσχουν και να διεκδικήσουν να τοποθετηθούν στις εργασίες του Τακτικού Συνεδρίου της Π.Ε.Δ. Αττικής«.


Συνδικάτο: Δεν έχει όρια ο ξεπεσμός της ΠΟΕ-ΟΤΑ
«Ο ξεπεσμός της ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν έχει όριο. Εδώ υπάρχουν σοβαρότατα προβλήματα στους δήμους και εκείνοι ασχολούνται με το αν το Συνδικάτο ΟΤΑ θα απευθύνει χαιρετισμό ή όχι στο συνέδριο της ΠΕΔΑ», δήλωσε στην aftodioikisi.gr ο Μπάμπης Βορτελίνος, επικεφαλής Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, απαντώντας στην ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου