Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013

«Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνου Μανιάτη για τη νέα σχολική χρονιά».
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
Τηλ. 210 6522311, 213 2100531
Fax: 210 6084483
E-mail: ant.bta@patt.gov.gr

Αγ. Παρασκευή 9/9/2013


Με προσδοκίες και όνειρα, όπως πάντα, αλλά σε συνθήκες έντονης ανασφάλειας και αβεβαιότητας, εξαιτίας των αντιεκπαιδευτικών και αντιλαϊκών μέτρων, αρχίζει η νέα σχολική χρονιά.

Σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, εύχομαι ολόψυχα η χρονιά αυτή να είναι χαρούμενη και δημιουργική.

Ιδιαίτερα στις μέρες μας, που η χώρα βρίσκεται στη δίνη μιας βαθιάς και πολύπλευρης κρίσης, το σχολείο μπορεί και πρέπει να συμβάλλει στην ανάδειξη υπεύθυνων και ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, με ουσιαστική και ολόπλευρη γνώση και παιδεία, με κριτική σκέψη, αμφισβήτηση και δημιουργική διάθεση, πολιτών που θα αγωνίζονται για ένα δίκαιο και ανθρώπινο κόσμο.

Ως Αντιπεριφερειάρχης αλλά και ως πρώην Πρόεδρος της ΟΛΜΕ, γνωρίζω πολύ καλά ότι οι εκπαιδευτικοί μας, ακόμη και κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, θα δώσουν για μια ακόμη φορά τον καλύτερό τους εαυτό, προς όφελος των παιδιών μας και της δημόσιας εκπαίδευσης.

Καλή σχολική χρονιά σε όλες και όλους!

Ο Αντιπεριφερειάρχης

Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών
Κωνσταντίνος Μανιάτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις