Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ Η κα ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ

Όπως σας είχαμε από προχθές ενημερώσει η Αφροδίτη Χατζηγεωργίου εκλέχθηκε πριν από λίγη ώρα Πρόεδρος του Δημοτικού Συβουλίου Χαλανδρίου, στην θέση του παραιτηθέντος Άρη Νόμπελη.

Κατ΄αρχήν τις ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ αυτό το δύσκολο τελευταίο 7μηνο της τετραετίας, είναι γνωστή η προσωπική μας εκτίμηση αλλά και η έντονη ιδεολογική διαφωνία με την νέα Πρόεδρο.

Το ρεπορτάζ όμως είναι ρεπορτάζ και θα αναγκαστούμε να τα πούμε όλα.

Διότι - όπως ήταν αναμενόμενο η σπαρασσόμενη παράταξη της διοικητικής πλειοψηφίας για άλλη μια φορά είχε σοβαρά ρήγματα που εκφράστηκαν στο πρόσωπο της Αφροδίτης η οποία εκλέχτηκε με 21 μόνο ψήφους στην κάλπη.

Με δεδομένη την ψήφιση των 2 δημοτικών συμβούλων του Κώστα Παττακού που ψήφισαν την κα Χατζηγεωργίου φαίνεται ότι τουλάχιστον 4 ή 5 μέλη της πλειοψηφίας δεν έρηξαν το ψηφοδέλτιο με το όνομα της κας Χατζηγεωργίου στην κάλπη.
Αύριο ελπίζουμε να έχουμε πιο διεισδυτικό ρεπορτάζ,

Στην ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. ανακοινώθηκε και η αναπληρώτρια του κου Νόμπελη στα έδρανα του Δ.Σ. που είναι η κα Χρυσούλα Δαμίγου (σιδεροκέφαλη) η οποία εκλέχτηκε και ως αναπληρώτρια στην οικονομική επιτροπή με 29 ψήφους, όσους πήρε και η κα Αλεξανδρή για την Ποιότητας Ζωής (ήταν καραμπόλες - κενά που προέκυψαν από τις παραιτήσεις Βάσιου και Νόμπελη και την μετακίνηση της Χατζηγεωργίου στο προεδρείο).

Πρέπει να επισημάνουμε ότι και στην είσοδος της κας Δαμίγου στο Δ.Σ. εμπεριέχεται  είδηση και παρασκήνιο.

Διότι με βάση την σειρά εκλογής επιλαχών δημοτικός σύμβουλος - 2ος μετά την κα Αλεξανδρή η οποία είχε αντικαταστήσει τον κ. Βάσιο - ήταν .... ο κος Κατσοπρίνης, Γ.Γ. του δήμου.

Ο οποίος βέβαια επέλεξε να παραμείνει στην θέση του και να μην πάει στο δημοτικό συμβούλιο διότι οι δύο θέσεις είναι ασυμβίβαστες.

ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ - ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ, ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ.

ΥΓ: Καρατζά Highlight προς διοίκηση: Έχετε παραιτηθεί όλοι όσοι είναι να παραιτηθείτε ή θα μας ξανατρέχετε σε καμιά βδομάδα να ξαναψηφίζουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου