Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Η "ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ" - Ο Γ.Γ. ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ BLOG ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΛΙ

Όταν πριν από λίγες μέρες έστειλα κάποιες απόψεις για μια «διαδήλωση αντιφασιστών» στους δρόμους του Χαλανδρίου, η ουσία των οποίων ήταν ότι οι Χαλανδραίοι αντιφασίστες είναι πολλές χιλιάδες και όχι μια χούφτα άνθρωποι, πραγματικά δεν περίμενα ότι ο Άγγελος και το blog του, που φιλοξενεί ποικιλόμορφες απόψεις Χαλανδραίων, θα γινόταν δέκτης ανοίκειων «αντιφασιστικών» χαρακτηρισμών.

Δημοκράτες του Χαλανδρίου, επιτρέψτε στον κόσμο να μιλάει και να γράφει με τον τρόπο που θέλει και επιθυμεί, και αν θέλετε να δώσετε «μαθήματα Δημοκρατίας», κάντε το με την συμπεριφορά σας.

Γ. Γ.
ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: 
Για όσους δεν έχουν εθισμό στην Πλατεία ο Γ.Γ. μιλάει γι' αυτό το "ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ" που έγινε ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ στην αριστερά,  που ασχολείται πώς θα επεξεργαστεί λύσεις για τα προβλήματά σας στον δήμο  (όλη μέρα).
 Όταν μιλάει ο Γ.Γ. προκαλεί. 
Δεν ομιλεί στρογγυλά, δεν είναι κόρη ναυάρχου,  ΔΕΝ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ.
Αν δείτε συζητήσεις μας παρασκηνιακές με email θα πάθετε πλάκα που ακόμα γράφει στην Πλατεία.  Στα 10 αν συμφωνούμε στα 5 είναι ζήτημα. 
Αλλά αυτό είναι το ΠΑΙΧΝΙΔΙ και το ΓΗΠΕΔΟ.
Και έτσι αναζητούνται και τα σημεία σύγκλισης, αν υπάρχουν.
Όσοι έχουν μάθει να συζητούν μόνο με όσους συμφωνούν, σε στεγανά αποστειρωμένα περιθωριακά περιβάλλοντα, να πάνε να το κοιτάξουν.
Γιώργο μπορείς πάντα να λες από αυτό το βήμα την άποψή σου, η οποία δεν θα λογοκρίνεται.
Αν αυτό το απεμπολίσουμε θα κλείσουμε και το blog.
Αλλά αυτή την χάρη δεν θα την κάνουμε σε κανένα φασίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου