Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Συγκέντρωση στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ στο Χαλάνδρι από μαζικούς φορείς και σωματεία



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ στο Κάτω Χαλάνδρι πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Χαλανδρίου, η Λαϊκή Επιτροπή και μαζικοί φορείς της περιοχής. Διαμαρτύρονται για την πρόθεση της κυβέρνησης να κλείσει το συγκεκριμένο υποκατάστημα.

Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυναν ο Λέανδρος Μάκας από τη διοίκηση της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ και η Λούλα Καρατζά, εκπρόσωπος της Λαϊκής Επιτροπής και δημοτική σύμβουλος του ΚΚΕ στο Χαλάνδρι.

Οι συγκεντρωμένοι με σύνθημα «Κάτω τα χέρια από την Υγεία, την κρίση να πληρώσει η ολιγαρχία» απαίτησαν να μην κλείσει το συγκεκριμένο υποκατάστημα που εξυπηρετεί περισσότερους από 50 χιλιάδες ασφαλισμένους που προέρχονται όχι μόνο από το Κάτω Χαλάνδρι, αλλά και από το Νέο Ψυχικό. Ενδεχόμενο κλείσιμό του θα σημάνει τεράστια ταλαιπωρία για τους ασφαλισμένους που θα πρέπει να απευθύνονται στο κεντρικό υποκατάστημα.

Οι συγκεντρωμένοι ανανέωσαν το αγωνιστικό τους ραντεβού για την ερχόμενη Πέμπτη, στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία του Αγ. Νικολάου, ενώ θα ακολουθήσει πορεία στο κεντρικό υποκατάστημα του ΕΟΠΥΥ.

http://www.902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου