Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ


Με προσφορά στο φιλοθεάμον κοινό ξεκινάμε την βδομάδα.

Η διαδικασία καταλογισμού των 333.750 ευρώ σε αιρετά και υπηρεσιακά στελέχη του δήμου Χαλανδρίου ολοκληρώθηκε, από την ΔΟΥ.

Οι νομικές ενέργειες για την άμυνα των εμπλεκομένων βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο Σ. Ανδρεόπουλος - σύμφωνα με πληροφορίες μας - παρουσιάστηκε πριν μερικές μέρες, συνοδευόμενος από την κα Κ. Γκότση - σε γενική συνέλευση της οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Χαλανδρίου (ό,τι έχει απομείνει, τέλος πάντων) και κυνικά πανηγύριζε δια την μεγαλειώδη επιτυχία του "να αποκαλύψει" το σκάνδαλο, τρία χρόνια μετά την λευκή του ψήφο, παρασύροντας σε περιπέτεια ζωής, ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη όπως το έχει δηλώσει και ο ίδιος.

Διότι αν είχε καταγγείλει ό,τι νόμιζε ότι έπρεπε, στην ώρα του, τόσο ο Σ. Ανδρεόπουλος, όσο και ο Π. Βάσιος θα είχαν εμπλακεί στην υπόθεση ΜΟΝΟ οι πραγματικά υπεύθυνοι και ίσως δεν είχε γίνει η ζημιά για τον δήμο, αφού θα υπήρχε δυνατότητα ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.

ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ.

Λέμε να μην χρησιμοποιείται πρώτα 3 χρόνια στο πολιτικό παζάρι, όπως ακριβώς έγινε και ουδείς θεώρησε ότι πρέπει να μιλήσει για ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΙΣΜΟ και ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟ, και μετά, όταν δεν πιάσει την κατάλληλη πολιτική τιμή το θέμα να αξιοποιείται.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, αυτοί είναι μαφιόζικοι εκβιασμοί.

Την ίδια ώρα πληροφορίες μας λένε ότι παρασκηνιακά το θέμα αξιοποιείται πάλι από γνωστή παρέα "λευκών κολάρων" που το 2010 έκανε face control σε όλα τα αυτοδιοικητικά σχήματα της πόλης, για να πιεστούν πολιτικά στελέχη εν όψει δημοτικών εκλογών, να υποκύψουν στις ορέξεις τους, με μεθόδους που αν γράψουμε και οριακά αποφύγουμε το αυτόφορο, δεν γλιτώνουμε τον ζουρλομανδύα με τίποτα. (θα τσακώνεται ο νόμος με την επιστήμη ποιος θα μας συλλάβει για να θυμηθούμε τον μεγάλο Σταυρίδη).

Αλλά πλέον τους γνωρίζει και συζητάει γι' αυτούς χαμηλόφωνα όλο το Χαλάνδρι, χωρίς αυτοί να το ακούν.

Έχοντας βιώσει τις μεθοδεύσεις τους, τον κυνισμό και τον φασισμό τους, περισσότερο από τον καθένα, για μια περίοδο στην οποία ούτε να μοιραστούμε αυτά που συνέβαιναν με κανένα δεν τολμούσαμε, διότι θα μας έδεναν και θα μας πλάκωναν στα cocktails, κατανοούμε σήμερα την οργή του Άρη Νόμπελη που ως ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ - όχι συνταξιούχος, όχι δημόσιος υπάλληλος, όχι απόστρατος - και σε ενεργή παραγωγικά ηλικία, έχει δεσμευμένο ΑΦΜ και δεν έχει φορολογική ενημερότητα από τα έργα των - κατά δήλωσή του - συνομιλητών του περί τα δημοτικά. (καλά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΝΕ, δεν μπορούμε να το καταλάβουμε - και τι θα πει "έχει ψήφους στο Πέρα Χαλάνδρι" επίσης δεν μπορούμε να καταλάβουμε, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση).

Μιλάμε για τον Άρη - χωρίς βεβαίως να σημαίνει ότι η ίδια κατάσταση δεν δημιουργεί ίσως ανυπέρβλητα προβλήματα - στην πορεία της ζωής υπαλλήλων (μην παραπονιέσαι μικρή ότι σας ξεχνάμε, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;), πρώην και νυν αιρετών, που πλέον θα έχουν σοβαρό πρόβλημα στις συναλλαγές τους και μέχρι το θέμα να διευθετηθεί με τον τρόπο που θα υποδείξει η δικαιοσύνη ή μέχρι να πληρωθούν τα 335 χιλιάρικα, που - ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ - ο δήμος δεν έχει κάνει ούτε μία ενέργεια (πέρα από εκείνο το αστείο εξώδικο που καλούσε "για τις ενέργειές τους") απέναντι στην εταιρία που πήρε το χρήμα για να το διεκδικήσει !!!!

ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ("ωχ πάλι βρίζει αυτός") ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΜΟΝΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

Και αυτή η "μικρή" λεπτομέρεια δεν έχει γίνει ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ απέναντι στον Κουράση από ΚΑΝΕΝΑ! (ναι, ναι κανένα και μην παρεξηγούνται κάποιοι με την αλήθεια, ΚΑΝΕΝΑΝ - ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ).

Μόνο η Πλατεία - αρχικά - και ο Άρης στη συνέχεια έχουν αναδείξει το θέμα, ίσως λόγω του ότι μόνο όποιοι πονάνε φωνάζουν γαϊδουρινά, ενώ οι άλλοι απλά "πουλάνε ευαισθησία σε δόσεις και κατά περίπτωση" με βάση το μικροπολιτικό τους συμφέρον και τον καιροσκοπισμό τους.

Το γεγονός ότι παρόλο ότι κέρδισε και  έχει στα χέρια του προσωρινή διαταγή για να αποφύγει τις επιπτώσεις στην επαγγελματική του δραστηριότητα ο Άρης δεν είπε τίποτα στην ΔΟΥ και έτσι πλέον δεν έχει φορολογική ενημερότητα και είναι "ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΗΣ" του δημοσίου.

(ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ; ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ).

Η επίδοση - όπως ο ίδιος κατήγγειλε δημόσια - του έγινε ΜΕΤΑ την ημερομηνία λήξης της οφειλής.
Τα ειδοποιητήρια μήπως "κρατήθηκαν" λοιπόν ώστε να διαμορφωθεί το τετελεσμένο και μάλιστα τώρα που παραιτήθηκε από το Δ.Σ. για να μάθει να είναι καλό παιδί;

Δεν ξέρω, ένα ερωτήματα απλά υποβάλλουμε.

Αλλά ξέρετε, κάτι τέτοια τα έχουμε ζήσει ΔΕΚΑΔΕΣ φορές και μάλιστα χωρίς να έχουμε μισή κουβέντα συμπαράστασης από κανένα.

Διότι ο μόνος λόγος που γράφεται αυτό το άρθρο Δευτεριάτικα είναι η ΗΘΙΚΗ συμπαράσταση στους αδίκως εμπλεκομένους και αδικούμενους.

Και πιστέψτε μας, μερικές φορές αυτή η μισή κουβέντα, είναι τόσο αναγκαία και απαραίτητη που υπερβαίνει ακόμα και την "εμπράγματη" συμπαράσταση.

Επειδή τα έχουμε ζήσει - ασχέτως πολιτικών επιλογών, συμφωνιών ή διαφωνιών - η Πλατεία δηλώνει στο πλευρό του Άρη και όλων βεβαίως των αδίκως εμπλεκομένων άσχετα με το αν θα είναι φίλοι ή οχτροί στας επερχόμενας δημοτικάς εκλογάς.

Διότι εκτός της πολιτικής υπάρχει και η μπέσα (που λέμε εδώ στα αρβανιτοχώρια).

Μπέσα που αν την είχαν όσοι έπρεπε να μιλήσουν ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ και όχι ετεροχρονισμένα, αρκετών συμπολιτών τους οι ζωές δεν θα έμπαιναν σε δοκιμασία.

Όμως όσοι - και νεώτεροι - θεωρούν ότι μπορούν να γίνουν δημαρχαίοι αγνοώντας ότι το ΠΡΩΤΙΣΤΟ καθήκον ενός δημάρχου είναι η διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και η εγγύηση της ισότητας των πολιτών απέναντι στην εξουσία, την διοίκηση και το νόμο, θα παραδειγματιστούν από το μάθημα που θα δώσουν οι Χαλανδραίοι, στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέχρι σήμερα δήμαρχο που ξεκίνησε και βάσισε την δημαρχία του στον ΔΙΧΑΣΜΟ της τοπικής κοινωνίας.

Η συμμαχία του κυνισμού, της αναλγησίας και της αδιαφορίας για τις ζωές αθώων ΘΑ ΣΑΡΩΘΕΙ από την σιωπηλή πλειοψηφία των σκεπτόμενων Χαλανδραίων και σε αυτό θα συμβάλει αυτή η διαδικτυακή γωνιά που τόοοοσο ενοχλεί όσους είναι ... στο "κόλπο" αλλά που οι Χαλανδραίοι έχουν απογειώσει σε επίπεδα επισκεψιμότητας που τρομάζουν πλέον και εμάς του ίδιους.

Και όποιος νομίζει ότι υπερβάλλουμε και θέλει, ας μας φέρει τον Άδωνη - που είναι και τζογαδόρος - να βάλουμε στοίχημα. για την τύχη του Αεικίνητου και των συμμάχων του τον Μάιο, άσχετα με παιχνίδια παραγόντων και συμμαχίες "κορυφής" (σιγά μην σκίσουμε το καλτσόν όλοι μας, όσοι, με βάση τα "ρεπορτάζ" εμφανιζόμεθα ως οι "καθοριστικοί παίκτες").

Ξέρετε εμείς οι Ελληνάρες πολλά ανεχόμαστε και αντέχουμε, μέχρι εκεί που ξεκινά η καταπάτηση αυτού του άτιμου πράγματος, που δεν το έχει ανακαλύψει καμία άλλη γλώσσα του κόσμου και μόλις του το πατήσεις του Έλληνα, ξυπνάει ο διάολος που έχει μέσα του.

Και αυτήν την παράμετρο να προσθέτεις πάντα αναγνώστη μου στις αναλύσεις που θα διαβάζεις για το πολιτικό παιχνίδι προς τον Μάιο.

Διότι αυτή η παράμετρος δεν "δηλώνεται", δεν "παζαρεύεται", δεν "καταμετράται" δημοσκοπικά.

ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΑΝ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις