Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνος Μανιάτης συνεχίζει τις επαφές του για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.




Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνος Μανιάτης, λόγω της αλλαγής του θεσμικού πλαισίου που ψηφίστηκε πρόσφατα και παρέχει την αρμοδιότητα για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές στους Αντιπεριφερειάρχες, πέραν των συναντήσεων που είχε με τους Δημάρχους της περιοχής ευθύνης του, τη Γ.Σ.Ε.Ε.Β.Ε., την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων και τους προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων, συνεχίζει τις επαφές του και με άλλους φορείς που εμπλέκονται στο ζήτημα.

Παράλληλα, επισκέπτεται τους καταστηματάρχες των Δήμων της περιοχής ευθύνης του, μαζί με τον αντίστοιχο Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων.

Ήδη έχει επισκεφθεί εμπορικά καταστήματα στην Αγία Παρασκευή, την Πεύκη, τη Λυκόβρυση, τη Νέα Ιωνία, και το επόμενο χρονικό διάστημα θα συναντήσει και όλους τους υπόλοιπους καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Στόχος του Αντιπεριφερειάρχη Κωνσταντίνου Μανιάτη, είναι να ακούσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ούτως ώστε με ουσιαστικό και ειλικρινή διάλογο και διάθεση συνεργασίας από όλους να αποφασιστεί ένα κοινά αποδεκτό πλαίσιο λειτουργίας που θα εξυπηρετεί την αγορά, τους πολίτες και θα προστατεύει τους εργαζομένους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου