Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Μοναδικές Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2019

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε 4 βραβεία για το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, για την επένδυση του σε νέες ...

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΜΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ! ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ: ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ο Β. ΧΑNΤΖΟΣ

 

Τώρα να αυτοεπιβεβαιωθούμε ή δεν κάνει πάλι για να μην παρεξηγηθούν οι φρουροί;

Όπως βεβαίως ΜΟΝΟ η ΠΛΑΤΕΙΑ έχει γράψει,

http://stinplatia.blogspot.gr/2013/09/blog-post_8519.html (επιβεβαιώνοντας ανεπιβεβαίωτη είδηση του ΟΜΕΡΤΑ)
 πριν ένα μήνα για κακουργήματα έχουν παραπεμφθεί στελέχη του δήμου.

Η ποινική δίωξη αφορά 8 στελέχη (6 αιρετούς - 2 υπηρεσιακούς) του δήμου τα οποία έχουν ήδη κληθεί από τον ανακριτή, έχουν ενημερωθεί για την δικογραφία και έχουν ζητήσει και πάρει προθεσμία περίπου ενός μηνός - για το πρώτο δεκαήμερο Νοεμβρίου - για να απολογηθούν.

Μεταξύ των κατηγορουμένων βρίσκεται ο μοναδικός εν ενεργεία υπάλληλος του δήμου, επιβλέπων μηχανικός του έργου του καθαρισμού στον καταυλισμό,  Βαγγέλης Χάτζος ο οποίος, όπως ο νόμος ορίζει, παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό ως κατηγορούμενος για κακούργημα και εχθές, με διαπιστωτική πράξη που πλέον δεν μπορούσε άλλο να καθυστερήσει ο Δήμαρχος Γ. Κουράσης τέθηκε σε αργία.

Να λοιπόν ένα "ίσιο" που εμείς παρουσιάζαμε τόσο καιρό  "στραβό" γιατί έχουμε ασπρόμαυρη θεώρηση των πραγμάτων και θέλουμε να πηγαίνουν όλα κακά.

Άντε χρεώστε μας τώρα για όλες τις αμαρτίες του δήμου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *