Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Μοναδικές Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2019

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε 4 βραβεία για το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, για την επένδυση του σε νέες ...

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

Γ. Μιχελάκης: Θα μπει «λουκέτο» στις ζημιογόνες δημοτικές επιχειρήσεις
Θα μπει «λουκέτο» στις ζημιογόνες δημοτικές επιχειρήσεις καθιστά σαφές ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης. Όπως τονίζει σε συνέντευξή του στη real news, «η διαδικασία αξιολόγησής βρίσκεται στο τελικό της στάδιο. Περιμένουμε την ολοκλήρωσή της προκειμένου να έχουμε μια σαφή εικόνα για το πόσες είναι οι ζημιογόνες δημοτικές επιχειρήσεις. Ποιες είναι αυτές που δεν μπορούν να σταθούν στα πόδια τους και αδυνατούν να φέρουν σε πέρας το έργο που ανέλαβαν», προσθέτει.

Και καταλήγει: «Είναι ανάγκη, είναι υποχρέωση και δέσμευσή μας να βάλουμε τέλος σε κάθε εστία σπατάλης και να διασφαλίσουμε τον απόλυτο σεβασμό στο δημόσιο χρήμα… Σίγουρα πάντως οι μεταρρυθμίσεις στις δομές του Δημοσίου ανάμεσα τους οι καταργήσει και οι συγχωνεύσεις θα προχωρήσουν σε κάθε περίπτωση».

Υπενθυμίζεται ότι με βάση τον «Καλλικράτη» σταματάει η χρηματοδότηση δημοτικών επιχειρήσεων από τους δήμους μετά από τρεις ζημιογόνες χρήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr ήδη έχουν συγκεντρωθεί στοιχεία για 521 νομικά πρόσωπα και επιχειρήσεις των δήμων, ενώ υπολείπονται 250 φορείς για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση.


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: 

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΖΗΜΙΟΓΟΝΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΕΣ, ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΒΕΛΤΗΡΙΑ, Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ;

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
 
ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΑΝΤΙΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ  ή ...

.... θα πάρουμε το τιμόνι αλλιώς ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΡΕΙΑ;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *