Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Μοναδικές Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2019

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε 4 βραβεία για το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, για την επένδυση του σε νέες ...

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

Έφοδος της Υπηρεσίας Οικονομικης Αστυνομίας στο Χαλάνδρι.


Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνεχίζονται οι έλεγχοι φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Στο πλαίσιο των ελέγχων που διενήργησαν χθες μικτά κλιμάκια της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Χαλανδρί, βεβαιώθηκαν φορολογικές παραβάσεις, αλλά και παραβάσεις που σχετίζονται με την ανασφάλιστη και αδήλωτη εργασία.
Ελέγχθηκαν τριάντα επτά 17) επιχειρήσεις-καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε δέκα επτά (17) σε Χαλάνδρι και διαπιστώθηκαν παραβάσεις. Επίσης, στο σύνολο των ανωτέρω επιχειρήσεων έγινε έλεγχος για την υποβολή ή μη των περιοδικών δηλώσεων απόδοσης Φ.Π.Α..

Συγκεκριμένα σε καφέ – snack bar διαπιστώθηκαν η μη έκδοση δύο (2) αποδείξεων λιανικών συναλλαγών, η μη επίδειξη των τηρούμενων Βιβλίων της εταιρείας, η μη υποβολή Περιοδικών Δηλώσεων Φ.Π.Α. για το δ’ τρίμηνο του 2012 και για τα α’ και γ’ τρίμηνα του 2013, καθώς και της Εκκαθαριστικής Δήλωσης Φ.Π.Α. για το έτος 2012. Επίσης, εντοπίστηκε μία (1) υπάλληλος, η οποία δεν ήταν καταχωρημένη στο Ε.Β.Κ.Ν.Π.
• Σε ψητοπωλείο διαπιστώθηκε η μη επίδειξη του Βιβλιαρίου Συντήρησης και Επισκευών του εν χρήσει φορολογικού μηχανισμού.
• Σε καφετέρια-πιτσαρια διαπιστώθηκε ότι ένας (1) από τους απασχολούμενους υπαλλήλους δεν ήταν καταχωρημένος στο Ε.Β.Κ.Ν.Π.
• Σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι διαπιστώθηκε η μη επίδειξη βιβλιαρίου συντήρησης του φορολογικού μηχανισμού.
• Σε καφέ μπαρ διαπιστώθηκε η μη έκδοση τουλάχιστον μίας (1) απόδειξης λιανικών συναλλαγών.
• Σε καφετέρια – εστιατόριο διαπιστώθηκε ότι δύο (2) από τους απασχολούμενους υπαλλήλους δεν ήταν καταχωρημένοι στο Ε.Β.Κ.Ν.Π.
• Σε καφετέρια διαπιστώθηκε η μη έκδοση μίας (1) απόδειξης λιανικών συναλλαγών.
• Σε ψητοπωλείο – οβελιστήριο διαπιστώθηκε ότι ένας (1) από τους απασχολούμενους υπαλλήλους δεν ήταν καταχωρημένος στο Ε.Β.Κ.Ν.Π.
• Σε εστιατόριο διαπιστώθηκαν η μη έκδοση μίας (1) απόδειξης λιανικών συναλλαγών, η μη επίδειξη Βιβλίων και Στοιχείων, ενώ τέσσερις (4) από τους απασχολούμενους υπαλλήλους δεν ήταν καταχωρημένοι στο Ε.Β.Κ.Ν.Π.
Για τις παραβάσεις που βεβαιώθηκαν θα ενημερωθούν οι αρμόδιες Υπηρεσίες Δ.Ο.Υ , Ι.Κ.Α. και του Σ.ΕΠ.Ε., για την επιβολή των αντίστοιχων κυρώσεων.

Πηγή: zougla.gr
http://myxalandri.gr

ΣΧΟΛΙΟ: "Σε καφετέρια διαπιστώθηκε η ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΙΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ για έναν διπλό ελληνικό). ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *