Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΟΜΩΣ Ο ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ "ΑΠΑΝΤΗΣΕ"! ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ! - ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης, απαντάει στην «Κοινωνία Ενεργών Πολιτών»


Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης, με επιστολή του προς τη «Θ», με αφορμή τα όσα αναφέρθηκαν για το πρόσωπό του, σε  kourasis_giorgos_newπρόσφατη ανακοίνωση της «Κοινωνίας Ενεργών Πολιτών», διευκρινίζει …

Η επιστολή:


Κύριε Αντωνόπουλε,

Με αφορμή επικριτικά σχόλια που δημοσιεύθηκαν σε βάρος μου στο site « ΤΗESSI.gr» από την παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» και αφορούν στον χαιρετισμό μου κατά την εκδήλωση της ομιλίας του Τάσου Μαυρίδη, υποψηφίου Δημάρχου Πεύκης, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:

Ο χαιρετισμός έγινε στο πλαίσιο της τιμητικής πρόσκλησης που έλαβα να παραστώ στην εν λόγω εκδήλωση.

Είναι προφανές ότι τα εγκωμιαστικά λόγια που ανέφερα στον σύντομο χαιρετισμό μου για τον Τάσο Μαυρίδη ως και τον Δημήτρη Φωκιανό, είναι προϊόν της αντίληψης που έχω για τους συναδέλφους αυτούς και που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας μας στα διάφορα Αυτοδιοικητικά Όργανα.

Είναι καθαρά προσωπική άποψη και βέβαια δεν αφορά στις ιδιότητες μου ως Δημάρχου Χαλανδρίου και ως Προέδρου του Συνδέσμου 21 ΟΤΑ.

Πιστεύω ότι οι συντάκτες της επικριτικής για μένα επιστολής, μου αναγνωρίζουν το δικαίωμα να έχω και να εκφέρω άποψη, για όποιον εγώ κρίνω άξιο επαίνων.

Προφανώς αυτό δεν συνιστά παρέμβαση στις αυτοδιοικητικές διαδικασίες του Δήμου Πεύκης Λυκόβρυσης, αφού ενδεχόμενα τα ίδια μπορεί να ισχύουν και για άλλους υποψηφίους, για τους οποίους όμως εγώ δεν έχω γνώμη.

Τα υπόλοιπα αναφερόμενα στην επιστολή της παράταξης περί ΡΟΜΑ και ενδεχόμενων ανταποδοτικών , του χαιρετισμού, απαιτήσεων! είναι ανάξια σχολιασμού. Υποδηλώνουν πλήρη άγνοια του θέματος της μετεγκατάστασης των ΡΟΜΑ και της δικής μου θέσης επί αυτού του θέματος, προφανώς δε, ανάγονται σε μικροπολιτικά παραταξιακά παιχνίδια, στα οποία παρακαλώ να μη με εμπλέκουν.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να δηλώσω ότι την ίδια απεριόριστη εκτίμηση, με αυτήν προς τους δύο (2) συναδέλφους, τρέφω και προς τον πρ.Δήμαρχο Πεύκης και Προέδρο της Ένωσης Δημάρχων Αττικής κ.Παύλο Καμάρα, θέση μου που δεν εξέφρασα στην εν λόγω εκδήλωση, μετά από δική του παράκληση.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γ.Κουράσης



ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ:

Τον Αεικίνητο κάλεσε ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΥΚΗΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ 21 ΟΤΑ, όχι ως ... Κουράση - ακόμα δεν είναι θεσμός από μόνος του (ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 21 ΔΗΜΑΡΧΑΙΩΝ, θου Κύριε)

ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΜΠΛΕ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ" ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΦΩΚΙΑΝΟΥ.

Και αυτά που λέει στην επιστολή είναι οι γνωστές σε εμάς οπτικοπουλιές.

Ο Αεικίνητος είχε προφανώς άχτι τον σημερινό δήμαρχο κο Φωκιανό που είχε το θράσος να αρνηθεί την ιδέα του νεοδημοκρατικού κονκλάβιου να πάρει στην πόλη του τους Χαλανδραίους ΡΟΜΑ για να μπορούν οι δικοί μας να το παίζουν ΣΩΤΗΡΕΣ στους ιθαγενείς.

ΘΥΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΑ  ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ κ. ΛΑΔΟΠΟΥΛΟ,  ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟ, ΠΑΝΤΑΖΗ εξαφάνιζαν τον καταυλισμό κάθε μήνα και μας έλεγαν εμάς που λέγαμε ότι κοροϊδεύουν, ότι είμαστε παλιόγυφτοι που προστατεύουμε την φυλή μας;

Και βέβαια ο Αεικίνητος δεν ξεχνά το ρεζιλίκι που είχε πάθει όταν βγήκε στο δημοτικό συμβούλιο και εξήγγειλε φουσκωμένος ως παγόνι ότι

"ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΟΙ ΡΟΜΑ ΠΑΝΕ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ"

και τελικά πήγαν  .... στο Κάτω Χαλάνδρι μέσω Μεγάρων. 
(Είναι και γνωστός εκδικητικός ...)

Και πήγε - ευτυχώς - να ενισχύσει τον  ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ αντίπαλο του κ. Φωκιανού.

Και τα κατάφερε μια χαρά, όπως πάντα ....

.... ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕ!

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!

Άντε καλή βδομάδα ....
Και άλλο κακό να μην μας βρει.
(Αλλά  επειδή "συν Αθηνά και χείρα κίνει, μην τον ξαμολάτε ρε σεις. Άστε τον εκεί στο γραφείο, άντε αφήνετε τον μέχρι  να κινείται με το ποδήλατο, εντός Χαλανδρίου που τον ξέρουμε και δεν παρεξηγούμε. Μην εξάγουμε ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ και στα εξωτερικά τώρα. Δεν λέει.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου