Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΣΟΦΙΑ ΚΟΓΚΕΤΣΙΔΗ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ


Εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα με τα τρελά του ωράρια, παντρεμένη γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού αλλά πάντα ενεργή πολίτης, γνωστή στους κατοίκους του Πατήματος αλλά και τις υπηρεσίες του δήμου  για την δράση της και τις παρεμβάσεις της για την διόρθωση των κακώς κειμένων στους δρόμους, στα πάρκα και το πράσινο της περιοχής αλλά και στις συνελεύσεις γονέων του 16ου δημοτικού σχολείου, η Σοφία βρίσκει τον λίγο χρόνο που χρειάζεται για να δηλώσει παρούσα και να είναι φωνή της παράταξης στην εσχατιά του Χαλανδρίου, το ΠΑΤΗΜΑ και η φωνή της γειτονιάς της στην παράταξη αλλά και τον δήμο.
Προτεραιότητά της το Πάτημα, όπου μένει με την οικογένειά της - τον γιο της και τον σύζυγό της, τον γκουρού του blogging στο Χαλάνδρι - και μέλους της παρέας και της  Πλατείας - Δημήτρη Χανιωτάκη.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ:

Η Σοφία Κογκετσίδη είναι η ζωντανή απόδειξη ότι όλα μπορεί να τα προλάβει μια δυναμική, ικανή γυναίκα με μεράκι για ό,τι καταπιάνεται: Όικογένεια, εργασία, κοινά.

Το ψηφοδέλτιό μας στελεχώνεται έτσι ακριβώς όπως στοχεύσαμε από την  αρχή:

ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,  ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

Τέτοιοι που είναι αναγκαίοι για πραγματική ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

Σοφία καλή επιτυχία και ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου