Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

"ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ" ..... ΟΥΣΙΑΣ!


Παραβιάσαμε την Δημοσιογραφική Δεοντολογία 1 

Λάβαμε αυτό το email και το αναρτούμε για λόγους "δεοντολογίας" - αφού αναφέραμε μόνο την αρχική πηγή του άρθρου για τους ΡΟΜΑ και όχι την πηγή της αναδημοσίευσης:

Κύριε Νταβία καλησπέρα σας,

Θα θέλαμε να κάνουμε μια επισήμανση για λόγους καθαρά δεοντολογικούς.

Αναρτήσατε σήμερα 3 Ιουνίου 2014 στο blog σας http://stinplatia.blogspot.de/ το άρθρο "Οι Ρομά Χαλανδρίου καλούν αυτοδιοίκηση" http://stinplatia.blogspot.de/2014/06/blog-post_3.html , το οποίο είναι αναδημοσίευση από το σάιτ www.efsyn.gr, του οποίου όμως ο πρωτότυπος τίτλος είναι: "Ρομά καλούν αυτοδιοίκηση". 

Το άρθρο αυτό αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας www.myxalandri.gr χθες το βράδυ 2 Ιουνίου 2014, στις 11:30 μ.μ. με τον τίτλο "Οι Ρομά Χαλανδρίου καλούν αυτοδιοίκηση" και με φωτογραφία που βρήκε το Myxalandri, διότι στο πρωτότυπο άρθρο του www.efsyn.gr δεν υπήρχε φωτογραφία. Θα ήταν λοιπόν δεοντολογικά σωστό, αφού "πήρατε" τον τίτλο και τη φωτογραφία από την ιστοσελίδα www.myxalandri.gr, να αναφέρετε ως πηγή και το Myxalandri.gr, εκτός από το Πηγή: (http://www.efsyn.gr/?p=203134) .

Το Myxalandri.gr όταν αναδημοσιεύει άρθρα από το blog σας, πάντα αναγράφει στο τέλος του άρθρου την πηγή σας, κάνοντας επίσης το ίδιο σε όλες τις ιστοσελίδες και blog που αναδημοσιεύει κείμενά τους.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τις ενέργειές σας.


H Oμάδα του ΜyXalandri.gr

Παραβιάσαμε την Δημοσιογραφική Δεοντολογία 2:

Η αίθουσα στο "Νίκος Πέρκιζας" που είναι κλειδωμένη - και η υπηρεσία του δημοτικού γυμναστηρίου δεν έχει κλειδιά -  είναι η αίθουσα που έχει παραχωρηθεί (ΕΝΤΕΛΩΣ  ΠΑΡΑΝΟΜΑ)  για αποκλειστική χρήση στο αθλητικό σωματείο "ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ",  όπως μας ενημέρωσε η διευθύντρια των αθλητικών χώρων κα Νταβία Ειρήνη κατόπιν παρέμβασης του ΓΣΧ αλλά και ο υπεύθυνος του βόλλευ του ΓΣΧ κος Γώγος Νίκος (συνεργάτης μας, με άδεια αναρτήσεων στην αθλητική Πλατεία) και όχι η αίθουσα που έχει παραχωρηθεί -  επίσης ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ - στον ΓΣΧ αφού γι΄ αυτήν η υπηρεσία έχει κλειδιά. (Είναι ο ένας από τους δύο όροφος).

Απολογούμαστε ειλικρινά για τις σημερινές 2 "κατάφορες" παραβιάσεις της δημοσιογραφικής δεοντολογίας από την Πλατεία. 

Πραγματικά αυτά τα απαράδεκτα "λάθη" μας βάζουν σε σκεπτικισμό για το αν πρέπει να συνεχίζουμε να σας αποκαλύπτουμε, όσα σας αποκαλύπτουμε ή πρέπει να τα παρατήσουμε,  να αφήσουμε την ενημέρωσή σας στα πιο σοβαρά από εμάς site, που τηρούν την δεοντολογία ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ για τους λόγους που το Χαλάνδρι δεν έχει λειτουργούντες αθλητικούς χώρους αφού αυτό δεν είναι καν θέμα προς δημοσιογραφική κάλυψη.

ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΛΑΤΕΙΑ!

ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΡΕΓΓΥΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ!

Κάνει λάθη στην πληκτρολόγηση μερικές φορές, είναι "λασπολόγιο", λέει πολλά.

Αναδεικνύει δύο - τρία αποκλειστικά την ημέρα, δεν έχει διαψευστεί ΠΟΤΕ επί της ουσίας ενώ έχουν κάτσει όλοι από πάνω της και περιμένουν μια λάθος λέξη - που δεν το κάνουν ούτε για τον ΣΚΑΙ, οπότε .... ΝΑΤΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ! 
Έκανε λάθος η Πλατεία.

ΚΑΝΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ MΟΥ  ΜΙΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗ, ΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΔΙΑΒΑΖΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΘΑ MIAZOYN ΤΕΛΕΙΑ!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ;

Συγνώμηνη για την παραβίαση της δεοντολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου