Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΕΝΑΣ "ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ" ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΩΝΩΝ "ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ" ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣΤο να παρουσιάσεις ως "πολιτευτή" - "υποψήφιο βουλευτή" τον Γιάννη Χατζηαντωνίου δεν έχει νόημα.
Διότι δεν είναι ο άνθρωπος πολιτευτής.
Είναι κανονικός άνθρωπος και μάλιστα με αξίες, αρχές, ιδεολογία και πάθος.
Είναι ένα κοινωνικό στέλεχος με πολύχρονους αγώνες "μέσα και έξω".

Είναι όμως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - εδώ στην β Αθήνας - και χρειάζεται  να του γίνει γνωστή η υποψηφιότητά του ώστε να αναζητήσει κανείς ψαγμένος λίγο παραπάνω την διαδρομή του.

Ο πολύτεκνος (6 παιδιά), δικηγόρος και αγωνιστής της παράταξης - με την ευρεία έννοια του όρου - Γιάννης, αποτελεί μια πρόταση σταυροδοσίας ....για ψαγμένους.

Για όσους βάζουν μπροστά την πολιτική και όχι την γκλαμουριά και το σταριλίκι, ούτε την επικοινωνιακή ατάκα.

Και όσοι βάζουμε μπροστά την πολιτική - με τις επί μέρους συμφωνίες ή διαφωνίες που εξ αυτού προκύπτουν  - θα ξεκινήσουμε το ψηφοδέλτιο με ένα σταυρό στον Γιάννη, με τον οποίο συναντηθήκαμε όταν ο νέος, μεγάλος και πολυσυλλεκτικός  ΣΥΡΙΖΑ φτιαχνόταν, με την συμπόρευση των παραδοσιακών δυνάμεων της ριζοσπαστικής αριστεράς με αντιμνημονιακές δυνάμεις από τον σοσιαλιστικό χώρο το 2011.

Ο ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ήταν βασική συνιστώσα σε αυτή την σύνθεση, που δεν πρέπει να μείνει ημιτελής - παρά τις δυσκολίες που βγήκαν στον δρόμο από "κολλημένους" αλλά και παράγοντες  - πολύ περισσότερο αυτό δεν πρέπει να γίνει ενόψει των δυσκολιών που θα προκύψουν ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, όταν ο Γιάννης και οι απόψεις του θα είναι πολύ χρήσιμο συστατικό για να παραχθεί το σωστό μείγμα πολιτικής.

Σύντροφε καλή επιτυχία.


ΥΓ: Κάνουμε ένα link στην συνέντευξη του "Χάτζη" στην ΕΠΟΧΗ το 2011 με τίτλο:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *