Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Εθνική Γιορτή το ΟΧΙ του Βαρουφάκη: Έρχονται τα ΝτάισελΜΠΛΟΥΜ!

Με έναν άκρως αντιμνημονιακό εορτασμό ο οποίος θα διεξάγεται υπό την αιγίδα του ελληνικού κράτους στις 30 Ιανουαρίου κάθε έτους πρόκειται να αποδίδονται από εδώ και στο εξής, οι δέουσες τιμές στον νέο Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη για την στάση που κράτησε κατά της Τρόικα απέναντι στον Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ήταν και ο αποκλειστικός εμπνευστής της συγκεκριμένης γιορτής, η εντυπωσιακή αυτή γιορτή θα έχει κάποια ενδιαφέρουσα κοινά στοιχεία με την γνωστή γιορτή της Ορθοδοξίας (Θεοφάνεια).

Ειδικότερα στα ΝτάισελΜΠΛΟΥΜ τα οποία κάθε χρόνο αναμένεται να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των αντιμνημονιακών πολιτών όλου του κόσμου, θα πραγματοποιείται αντί για ρίψη σταυρού, ρίψη του τροϊκανού.

Αρχική σκέψη ήταν η συγκεκριμένη γιορτή να πραγματοποιείται στις θάλασσες όπως γίνεται και στα Θεοφάνεια.

Τελικά όμως αποφασίστηκε να διεξάγεται στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη το οποίο είναι μνημονιακό κι έτσι κάθε Τροικανός που θα πετιέται μέσα δεν θα νιώθει σε καμία χρονική στιγμή πως είναι έξω από τα νερά του. 

Τα άτομα που θα επιφορτίζονται με το έργο της ρίψης του τροικανού θα είναι εκπρόσωποι της τρέχουσας κυβέρνησης αλλά και στελέχη αντιμνημονιακών κομμάτων τα οποία και θα επιλέγονται από τις ηγεσίες του, ενώ δεν αποκλείεται για λόγους πληρότητας προσωπικού την συμβολική ρίψη του Τροικανού στο Ποτάμι να πραγματοποιούν και άσημοι αντιμνημονιακοί πολίτες.

Ο Γιάννης Βαρουφάκης ο οποίος και θα είναι ο κύριος τιμώμενος της εθνικής αυτής εορτής θα πραγματοποιεί την ρίψη του Τροικανού της αρεσκείας του σε κεντρική ακτή της πρωτεύουσας του κράτους.

Οι αρχηγοί αλλά και τα απλά στελέχη των διαφόρων μνημονιακών κομμάτων (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ κλπ), αμέσως μετά τις πραγματοποιούμενες ρίψεις των Τροικανών θα είναι αυτοί που θα βουτάνε στο ΠΟΤΑΜΙ προκειμένου να βοηθούν στην ασφαλή μετάβαση στην ξηρά των φίλων τους.

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αντιδρώντας στη σημερινή ανακοίνωση της κυβέρνησης για την καθιέρωση της συγκεκριμένης εθνικής αντιμνημονιακής εορτής,δήλωσε σε έντονο ύφος πως αμέσως μόλις το κόμμα του έλθει ξανά στην εξουσία θα την καταργήσει και θα διενεργήσει ειδικά μνημονιακά δικαστήρια τόσο κατά του Αλέξη Τσίπρα όσο και κατά του Πάνου Καμμένου.

Χαρακτηριστική γεύση από τον ακριβή τρόπο με τον οποίο θα διεξάγεται η νέα αυτή εθνική εορτή μπορείτε να πάρετε από την φωτογραφία του άρθρου την οποία το komikotragiko κατάφερε να εξασφαλίσει σε πανελλαδική αποκλειστικότητα.

Κάντε Like στη σελίδα της εκπομπής στο facebook κάνοντας κλικ εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου