Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΚΑΡΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΟΥΠΣ!
Ξεκινώντας από τα αυτονόητα και ειλικρινή "περαστικά" μας Πρόεδρε - συμπολίτη δεν μπορούμε να αποφύγουμε να σε τρολάρουμε λίγο: Ανακάλυψες την δημόσια υγεία, τις ελλείψεις της και τον αγώνα των λειτουργών της; 


ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!
Υπάρχουν τομείς που το λιγοτερο κράτος" όπως είδες δεν .....

Να το tweet του Θ. Τζήμερου:

 Σας ευχαριστώ όλους για το συγκινητικό ενδιαφέρον σας. Είμαι μια χαρά. Φτηνά τη γλύτωσα, με μερικά ράμματα στο μέτωπο και τη μύτη και ένα πολύ ενδιαφέρον (εικαστικώς) μπορντωροδοκοκκινόμαυρο χρώμα στο υπόλοιπο πρόσωπο. Όμως είχε και τα καλά του: α) ξεκουράστηκα για 24 ολόκληρες ώρες (έχει να μου συμβεί από το 2011, β) είδα πώς λειτουργεί το σύστημα υγείας από πρώτο χέρι, γ) έμαθαν όλοι ότι η "Δημιουργία, ξανά!" κατεβαίνει στις εκλογές (όχι, δεν το έκανα επίτηδες!). Και, τέλος πάντων, αυτό το τράκο μπροστά στο στουκάρισμα της χώρας ήταν χάδι με πούπουλο. Φεύγω για Αθήνα τώρα και περνώντας από τη Λαμία θα δώσω συνέντευξη στο STAR Κεντρικής Ελλάδας, στις 20:30 (στο ημίφως γιατί δεν βλέπομαι).

Υ.Γ. Ευχαριστώ τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου για την εξαιρετική περιποίηση - όχι μόνο προς εμένα, διαπίστωσα ότι παρά τις τραγικές ελλείψεις, αυτοί οι άνθρωποι δίνουν τη δική τους καθημερινή μάχη ανθρωπιάς. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον νευροχειρουργό κο Σύρμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου