Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ..... ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΦΕΡΕΤΖΕ!

kf Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίας Παρασκευής ολοκλήρωσε με επιτυχία τη σχολική χρονιά 2014-2015, παρέχοντας δωρεάν μαθήματα από εθελοντές εκπαιδευτικούς σε 30 μαθητές και απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης άπορων ή οικονομικά αδύνατων οικογενειών.

Προκειμένου να προγραμματίσουμε έγκαιρα τις ανάγκες της νέας σχολικής χρονιάς 2015 – 2016, ώστε τα μαθήματα να ξεκινήσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα (στόχος είναι να ξεκινήσουν από το Σεπτέμβρη), σας ενημερώνουμε ότι:

- Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί τις εργάσιμες μέρες και στις ώρες 15:00 με 20:00. Προτεραιότητα θα δοθεί στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου και κατόπιν στις υπόλοιπες τάξεις του Λυκείου και του Γυμνασίου.

- Τα τμήματα δεν θα υπερβαίνουν τους οκτώ μαθητές και η παρακολούθηση των μαθημάτων θα είναι υποχρεωτική. Οι μαθητές με αδικαιολόγητες απουσίες θα χάνουν το δικαίωμα συμμετοχής τους στο πρόγραμμα.

- Το ωρολόγιο πρόγραμμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου θα το καταρτίσει η πενταμελής Διοικούσα Επιτροπή του.

- Οι δηλώσεις συμμετοχής, που είχαν ξεκινήσει την 1η Ιουνίου και διακοπεί την 24η Ιουλίου, συνεχίζονται από σήμερα 24 Αυγούστου έως 11 Σεπτεμβρίου 2015 στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Μεσογείων 415-417).

Απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα εξής:

α) Αίτηση συμμετοχής από τον γονέα ή κηδεμόνα όταν αφορά ανήλικο μαθητή ή αίτηση του ενδιαφερόμενου όταν αφορά ενήλικο μαθητή.

β) Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

γ) Βεβαίωση φοίτησης από το σχολείο του μαθητή.

δ) Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού ΔΟΥ και Ε9, ή βεβαίωση απαλλαγής υποβολής φορολογικής δήλωσης.

ε) Πρόσφατο Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

στ) Κάθε άλλο έγγραφο, εφόσον υπάρχει, που τεκμηριώνει την οικονομική δυσκολία ή αποτελεί κοινωνικό κριτήριο όπως κάρτα ανεργίας, βιβλιάριο απορίας, δάνεια, γνωμάτευση αναπηρίας, έκθεση κοινωνικής έρευνας κ.α

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Παιδείας (Κα. Τζανή, Κα Μάνδρου) στα τηλέφωνα 2132004568, 2132004601.

http://www.agiaparaskevi.gr/portal/index.php/nea/nea-tou-dimou/2036-dimos-agias-paraskevis-diloseis-symmetoxis-sto-koinoniko-frontistirio-gia-to-2015-2016

ΣΧΟΛΙΟ: 

ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!

ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ  ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ: "ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ" και "ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟ" ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ!
ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ! 

ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΣΟ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ αλλά όμως - σου λέει - εδώ προετοιμάζεται ο αυτοδιαχειριζόμενος σοσιαλισμό. Δεν παίζουμε!

(Α να χαθεί αυτή η Πλατεία που τα λέει αυτά!)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *