Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

OYAOY! ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ! ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ....ΖΩΑ!

C' EST MOI!!!!



Το γραφείο προπαγάνδας του δήμου ΠΑΛΙ επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τους Μπαμπουίνους Ιθαγενείς αλλά αν διαβάσεις πίσω από τις γραμμές θα δεις ότι πάλι δίκιο είχαμε για το θέμα των αδέσποτων.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ:

1. Διότι αναφέρεται σε κάλυψη "τμήματος των υποχρεώσεων του δήμου" προς την φιλοζωική άρα αφήνει ανοιχτό να καλύψει και τις "υπόλοιπες" υποσχέσεις του δήμου στους παραταξιακούς του φίλους, όπως θα είχε γίνει ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟ, πριν την αντίδρασή μας.

2. Με τον "εθελοντισμό" όπως τον εννοεί η διοίκηση του δήμου σε πλήρη εναρμόνιση με το πώς το εννοούσε η προηγούμενη διοίκηση εμείς έχουμε ΚΑΘΕΤΗ και ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ αντίθεση και το έχουμε δηλώσει. 
ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
Μας βρίσκει αντίθετους αυτός ο "δημόσια χρηματοδοτούμενος εθελοντισμός" και μάλιστα για ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ YΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ.

 Όπως αντίθετους βρίσκει και τους εργαζόμενους στην αυτοδιοίκηση (ΠΟΕ ΟΤΑ) που βλέπουν μέσω αυτής της φάμπρικας την εργασία τους να απαξιώνεται και τελικά να εξαφανίζονται ΚΡΙΣΙΜΕΣ θέσεις εργασίας σε υπηρεσίες για τις οποίες ο δημότης ΠΛΗΡΩΝΕΙ.

Μας βρίσκει αντίθετους γιατί εξαφανίζει ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ των δομών του κράτους - στην συγκεκριμένη περίπτωση της αυτοδιοίκησης - να λογοδοτεί για την ποιότητα και το κόστος των υπηρεσιών που προσφέρει στον πολίτη, υποκύπτοντας την ευθύνη αυτή πίσω από "δραστήριες" συλλογικότητες στις οποίες εκχωρούνται τα χρήματα και οι υποχρεώσεις του δήμου και στις οποίες τελικά ο πολίτης υποχρεώνεται να χρωστάει και ευγνωμοσύνη αντί να ζητάει ευθύνες από τους υποχρέους κατά νόμο.

Και μιλάμε για διαχείριση χρημάτων ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ και ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ.

3. Το λαλίστατο γραφείο τύπου δεν κάνει κουβέντα για την αλλαγή στον τίτλο του θέματος, ούτε στο γεγονός ότι η εισήγηση του αντί να έρθει μέσα στη νόμιμη προθεσμία ήρθε με αλλαγμένο τίτλο τελευταία στιγμή για να διασκεδάσει την θύελλα που είχε προκαλέσει η πρόθεσή τους να αυξήσουν με άλλα 15000 ευρώ τα αρχικά 40 χιλιάρικα.
Στην εισήγηση που ήρθε αλλάγμένη και όπου έγινε χρήση του τερτιπιού με την ΠΑΥ ώστε να μην αναγκαστούν να πουν την αλήθεια: 
Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ!

4.  Μερικές φορές καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "ΑΠΑΝΤΗΣΗ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ:

Ανακοίνωση για αδέσποτα



 Το ποσό των 15000 ευρώ αποφάσισε να διαθέσει ο δήμος για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων της πόλης. Η απόφαση της οικονομικής επιτροπής της 25/9/15 έρχεται να καλύψει τμήμα των υποχρεώσεων που έχει ο δήμος βάσει του ισχύοντος νομικού πλαισίου το οποίο τον καθιστά υπεύθυνο για την περισυλλογή και περίθαλψη των αδέσποτων ζώων που βρίσκονται στα διοικητικά του όρια.

Για τον σκοπό αυτό ο δήμος συνεργάζεται με τον δραστήριο φιλοζωικό σύλλογο της πόλης, του οποίου οι άνθρωποι εργάζονται εθελοντικά, κυριολεκτικά νυχθημερόν για την περισυλλογή και περίθαλψη των αδέσποτων ζώων της πόλης.

Η ανυπαρξία κατάλληλου προσωπικού και ίδιων μέσων του δήμου καθιστά αυτήν τη συνεργασία πολύτιμη και είναι άξιο απορίας που υπάρχουν αυτοδιοικητικοί και μάλιστα υποψήφιοι δήμαρχοι που δεν κατανοούν ότι η διάθεση αυτών των χρημάτων δεν αποτελεί σπατάλη ή πολυτέλεια, αλλά αντιθέτως κάλυψη αυτονόητης υποχρέωσης του δήμου προς την πόλη.

ΥΓ. Σε ότι αφορά κίτρινα δημοσιεύματα του γνωστού ηλεκτρονικού μέσου, ενημερώνουμε ότι η προηγούμενη απόφαση της οικονομικής επιτροπής τον Ιούνιο δεν εκτελέστηκε ποτέ, μιας και μεσολάβησαν οι περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων ενώ και οι τροφές μετατάχτηκαν σε νέο αυξημένο (23% από 13%) συντελεστή ΦΠΑ. Αυτές οι εξελίξεις επέβαλλαν τη νέα συνεδρίαση και τη νέα απόφαση και όχι φυσικά τα όσα ψευδή διατείνονται. Αν έκαναν κάποιοι τον κόπο να διαβάζουν τις εισηγήσεις και να ρωτούν, πριν εκτεθούν δημοσίως, θα γνώριζαν ότι δεν μπορούν να υπάρξουν νέες οικονομικές αποφάσεις με τους ίδιους κωδικούς στον προϋπολογισμό και ίδιες ΠΑΥ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου