Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΕΙ .... ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ FLEA MARKET ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Flea Market: Διήμερο προσφοράς  


  Το διήμερο 31 Οκτωβρίου και την 1 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου η γιορτή flea market με τη συνεργασία του Δήμου Χαλανδρίου, της Αλληλεγγύης για Όλους και του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Χαλανδρίου.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η προσφορά ενός σημαντικού ποσού από τους διοργανωτές του παζαριού ως οικονομική ενίσχυση του ιατρείου μας αλλά και η γνωστοποίηση της δράσης μας στους κατοίκους του Χαλανδρίου.

Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης είναι μια αυτό-οργανωμένη και αυτό –διαχειριζόμενη συλλογικότητα που προσφέρει εθελοντικά υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης σε όλους τους ανθρώπους που πλήττονται από την κρίση, χωρίς καμία διάκριση.

Δίπλα μας βρίσκονται η Αλληλεγγύη για Όλους, αλληλέγγυες συλλογικότητες του εξωτερικού, πολίτες, σύλλογοι και άλλοι φορείς της πόλης μας αλλά και η διοίκηση του δήμου Χαλανδρίου που από την πρώτη στιγμή στηρίζει και ενισχύει τη δράση μας.

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης καλούμε όλους τους συλλόγους και φορείς του δήμου μας να ενισχύσουν τον αγώνα μας με βάση την αρχή της αλληλεγγύης και της αμοιβαίας προσφοράς.


ΣΧΟΛΙΟ:

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 

 ΓΙΑ ΠΟΣΑ, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ: ".... ένα σημαντικό ποσό".

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου